Başını çarparak hayatını kaybetti

Çorlu’da Serdal Şerbe (46), yolun karşısına geçmek istediği sırada bir servis minibüsünün önünde başını yere çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Çorlu 1.12.2013 19:38:00 0
 Başını çarparak hayatını kaybetti
MİNİBÜSÜN ÖNÜNDE YERE DÜŞTÜ
Servis minibüsünün şoförü Hakkı İren, yayaya çarpmadığını, aniden önünde düştüğünü iddia etti. Olay, önceki gece saat 23.20 sıralarında Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. Tombalacılık yaparak geçimini sağlayan ve bir birahaneden çıkıp yolun karşısına geçmek isteyen Serdal Şerbe, Hakkı İren'in kullandığı ve içinde yolcu bulunmayan 59 PY 559 plakalı servis minibüsün önünde yere düştü.
 
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şerbe'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın trafik kazası olduğu düşünülürken, yapılan incelemede minibüste hasar yada kan izine rastlanmadı. Sürücü Hakkı İren’in, ifadesinde yolda yavaş bir hızda seyir halindeyken bir kişinin önünde yere düştüğünü gördüğünü ve durduktan sonra hemen ambulans haber verdiğini, kendisinin kimseye çarpmadığını söylediği öğrenildi. Sürücü İren, savcının talimatıyla gözaltına alınırken, Şerbe'nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Şaban KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10