Alperen Ocakları’nda devir teslim

Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, gerçekleşen devir teslim töreni ile görevini Ahmet Macit’e devretti.

Çerkezköy 2.12.2013 12:11:00 0
 Alperen Ocakları’nda devir teslim
YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
Alperen Ocakları Çerkezköy Şubesi'nde görev değişikliği yapıldı. Uzun zamandır başkanlık görevini yürüten Cengiz Demir görevini Ahmet Macit’e devretti. Önceki akşam saat 19.00’da düzenlenen devir teslim törenine Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Eski Başkanlardan Salih Küpelioğlu, Alperen Ocakları Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Enes Çağlayan, Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz ile üyeler karıldı. Devir teslim töreninde Ahmet Macit, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı'nı öperek yeni görevine başladı.
 
 
“BAŞARI İLE YÖNETTİ”
Devir teslim töreninde konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan “3 yıldır ocak başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Cengiz Demir kardeşimizin, yine üç yıldır başkan yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Macit kardeşimize bu görevi ve sancağı devir teslim töreni için bir aradayız. Görev sürecinde bu kardeşlerimizin ellerinden geldiğince davası için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış, geceli gündüzlü çalışarak hem BBP ailesine hemde Nizami Alem davasına hizmette bulunmuşlardır” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Parti içinde yaptığı çalışmalardan dolayı Demir’e teşekkür eden Demircan “Bu dönem içersinde çeşitli aktivitelerde ve etkinliklerde bir araya geldik. Özellikle Genel seçimlerde o dönemdeki Genel Başkanımız Yalçın Topçu’nun Çerkezköy’e gelişinde, Amfi Tiyatro’daki etkinliklerimizde, yine Tekirdağ’a gelişinde ve yolcu edilişinde göstermiş oldukları başarı disiplini ve davranışlardan dolayı Genel Başkanımızın övgülerini almıştır. Sizlerin huzurunda bizlere bu övgüyü yaşatan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi
 
“YAZICIOÐLU’NUN YOLUNDA İLERLİYORUZ”
Son dönemlerde alevlenen siyasete de değinen Demircan “Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde ilgili her zaman olduğu gibi yine dedikodu kulisleri de yoğun olarak iş başındadır. Bizler BBP olarak özellikle Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde ve yolunda olarak kendi partimiz, bayrağımız ile kendi Belediye Başkan adayı ve meclis üyelerimizle Çerkezköy’de seçimlere katılacağız” ifadesini kullandı.
 
“SEÇİMLERDE HEP OLACAÐIZ”
Büyük Birlik Partisi’nin hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını ve bu saatten sonra da olmayacağını ifade eden Demircan “10 yıllık bir geçmişi olan bir partiye 20.kuruluş yıldönümünü kutlayan bir partinin arka bahçesi demek abesle iştigal olsa gerek. Buradan özellikle üzerine basa basa söylemek isterim  ki biz bu seçimlerde varız ve inşallah da hep olacağız. Önümüzdeki günler nezdinde de Başkan ve meclis üyelerimizi de sizlerin huzurunda açıklayacağız” dedi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ  
Alperen Ocakları Eski Başkanı Cengiz Demir de “Beni üç yıllık görev süremde yalnız bırakmayan Alperen Ocakları üyelerime teşekkür ediyorum. Ahmet Macit, başkanlığını yürüttüğüm Alperen Ocaklarında benimle beraber Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Kendisi ile her zaman gurur duydum. Bundan sonra da yapacağı hizmetlerin ve çalışmaların arkasında olacağım. Kendisine bu zorlu yolda başarılar diliyorum” dedi.
 
“BU DAVAYI DEVAM ETTİRECEÐİZ”
Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit “Bugün kutlu davamızı, misyonumuzu bir adım daha ileriye taşıyabilmek adına Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir’den sancağı teslim almanın gurur ve onurunu yaşıyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyor, bu sancağı layığı ile  taşıyıp görevimi yapacağıma siz büyüklerimizin ve yönetimdeki arkadaşların önünde söz veriyor, geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10