Başbakan Erdoğan’ın Çerkezköy programı belirlendi

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından önceki akşam saat 18.30’da Şanlıurfa Restaurant’ya yemek düzenlendi.

Çerkezköy 3.12.2013 12:04:00 0
 Başbakan Erdoğan’ın Çerkezköy programı belirlendi
ADAY ADAYLARI VE YÖNETİM KATILDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı,  AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Aynur Düzgünel, Süleyman Ak, Tuncay Yegin, Efrahim Yeşil, Mehmet Danyeli, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve ilçe yönetimi, önceki akşam düzenlenen yemekte basın mensupları ile bir araya geldi.
 
 
 
BAŞBAKANIN PROGRAMI İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Yemekte konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü gerçekleştireceği Çerkezköy programı ile ilgili bilgi verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Aralık’ta Kırklareli’nde olacağını ifade eden Demirbağ Kırklareli’ndeki programın ardından akşam Tekirdağ’a geçecek. 7 Aralık saat 11.00’da Tekirdağ Valiliği önünde toplu açılışlar yapacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan saat 13.00’da Çerkezköy’e gelecek” dedi.
 
İŞ ADAMLARI İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELECEK
Çerkezköy’deki programın kesin olmamakla birlikte Belediye Meydanı’nda gerçekleştirileceğini söyleyen Demirbağ “Çerkezköy’de gerçekleştireceği toplu açılışlar ve konuşmanın ardından Başbakanımız saat 15.00’da Çorlu’da olacak. Başbakan Erdoğan akşam Çorlu’da iş adamları ile yemekte bir araya gelecek” dedi.
 
BAŞBAKANA DOSYA SUNACAKLAR 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Aralık’ta da Edirne’de olacağını söyleyen Demirbağ “Çerkezköy ile ilgili bir dosya hazırlayıp başbakanımıza sunacağız” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10