“Hizmet için bu yola çıktık”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Süleyman Ak ve Aynur Düzgünel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çerkezköy 4.12.2013 14:54:00 0
 “Hizmet için bu yola çıktık”
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
İlk olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Ak ve Düzgünel, dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Süleyman Ak, çıkmış oldukları yolda tek amaçlarının Çerkezköy’e hizmet etmek olduğunu ifade ederek “Eksiklikleri tamamlamak, Çerkezköy’ü hak ettiği modern şehir görünümüne kavuşturmaktır. Hepimiz potansiyel engelli adayıyız, 2 dakika sonra başımıza nelerin geleceğini bilemeyiz, yalnızca Engelliler Gününde değil her zaman bu bilinçle hareket etmeliyiz. Biz böyle düşünüyoruz ve her zaman yanınızdayız” dedi.
 
 
72 MİLLETTEN İNSAN KARDEŞÇE YAŞIYOR
Süleyman Ak ve Aynur Düzgünel, Türkiye Beyaz Ay Derneği’ni de ziyaret ederek, Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin’den dernek ve dernek faaliyetleri konusunda bilgi aldı. Ziyarette konuşan Aynur Düzgünel “Çerkezköy tabiri caiz ise 72 milletten insanın bir arada kardeşçe yaşadığı bir mozaik. Ve bizler de bu mozaiğin birer parçasıyız. Hepimiz Anadolu’nun değişik yerlerinden geldik ve Çerkezköylü olduk. Çerkezköy, son evimiz. Amacımız Çerkezköy’ü daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmektir” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10