Rus iş kadınları Çorlu’da

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği’nin (TAGİD) misafiri olarak Çorlu ‘ya gelen Rus İş Kadınlarından oluşan heyet Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Çorlu 4.12.2013 16:28:00 0
 Rus iş kadınları Çorlu’da
BÖLGEM ADINA MUTLULUK VERİCİ
 Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye – Tuskon Dünya Ticaret Köprüsün 2013‘e Katılan 20 Rus İş Kadını, TAGİD üyesi İşkadınları ve TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer katıldı. Rus İş kadınlarına Çorlu ve Trakya bölgesi hakkında bilgiler veren Doğan; “Çorlumuz gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir gölge konumunda, siz değerli iş kadınlarımızın ülkenizden ülkemize iş ortaklıkları ve iş bağlantıları kurmak için gelmiş olduğunuzu görmek bölgem adına mutluluk verici. TAGİD ve TUSKON ‘un her yıl düzenlediği Türkiye – Dünya Ticaret Köprüleri ile yurt dışında faaliyet gösteren firmalara ülkemizi, firmalarımızı tanıtma şansını yakalamış oluyoruz. Bugün Kaymakamlığımıza düzenlemiş olduğunuz bu anlamlı ziyaretten ötürü Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) ‘e ve Siz değerli misafirlerime teşekkür ederim umarım burada yapmış olduğunuz ikili iş görüşmeleri ülkeniz ve ülkemiz ticareti adına olumlu sonuçlanır” dedi.
 
FİRMALARI DA ZİYARET ETTİLER
Ziyarette Rus iş Kadınları heyeti ve yapmış oldukları ikili iş görüşmeleri hakkında bilgiler veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer; “TAGİD olarak her yıl ortalama 7-8 yurtdışı ticari heyeti ağırlıyoruz. Şuan burada bizimle bir arada olan İş Kadınları Heyeti ile üyelerimize orada ikili iş görüşmeleri yaptırma şansını yakaladık. Bu görüşmelerden birçok iş bağlantısı doğdu. Sayın Kaymakam'ın dediği gibi umarım bu varılan nokta her iki ülke adına da hayırlı olur” dedi. Kaymakamlık ziyareti sonrasında firma ziyaretlerine devam eden heyet TAGİD üyesi Fahri Erdem’in sahibi olduğu Erdemler Kundura mağazasını ziyaret etti. Burada kendilerine satışını yaptıkları ürünler hakkında bilgiler aktarıldı.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10