Merve Aile Kasabı Atatürk Caddesi’nde açıldı

İşletmeciliğini AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Zafer Erdağ’ın yaptığı Merve Aile Kasabı, Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:93’te hizmete girdi. Açılışa Çerkezköy

Çerkezköy 4.12.2013 19:18:00 0
 Merve Aile Kasabı Atatürk Caddesi’nde açıldı
 İzolasyon sektörü ile uzun yıllar Çerkezköy’de hizmet veren AK Partili Belediye Meclis üyesi Zafer Erdağ gıda sektörüne de girdi.
 
MERVE KASAP AÇILDI
İşletmeciliğini Zafer Erdağ’ın yaptığı Merve Aile Kasabı, dün saat 14.00’da düzenlenen törenle Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:93’te Çerkezköylülerin hizmetine açıldı. Açılışta konuşan işletme sahibi Zafer Erdağ “Bugün bizleri yalnız bırakmayan  herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. En iyi hizmeti vereceğimizi düşünüyorum” dedi.
 
HAYIRLI OLSUN
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de ilçede açılan her müessesenin kendilerini gururlandırdığını belirterek “Beş yıldır Çerkezköy Belediyesi’nde meclis üyeliği görevini sürdüren Zafer Erdağ’ın yeni işletmesinin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Buradan hizmet alacak vatandaşlarımız için de bu işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. Allah sizleri mahcup etmesin. İnşallah güler yüzünüzle, iyi hizmet ve kaliteli etiyle vatandaşa hizmet edersiniz. Çerkezköy gibi gelişen yerde bu tip müesseselerin artmasını istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaaettin Demirbağ tarafından işletmenin açılışı yapıldı. Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Dün saat 14.00’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel, CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Faruk Bal ve Demet Eroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10