Yaşar Kuş seçim startını verdi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş 2014 yılında yapılacak oda seçimlerin startını verdi.

Çerkezköy 8.12.2013 17:11:00 0
 Yaşar Kuş seçim startını verdi
STARTI KARAAĞAÇ’TA VERDİ
Dün saat 11.00’dA Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri ve Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile birlikte Karaağaç Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, 2014 yılında yapılacak oda seçimlerinde tekrar aday olacağını söyledi. Kuş “Güzel beldemiz Karaağaç’a geldik. Beşinci dönem Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığımı yüce rabbim burada açıklamayı kısmet etti. 1996 yılında Karaağaç’tan yola çıktım. Yaşar Kuş olarak beni tanıyorsunuz. Eksiğimiz, yapamadıklarımız da olmuştur, ama gönlümüz elverdiği sürece bütün arkadaşlara eşit mesafede olduk. Ben Trakyalım ama hiçbir zaman Anadolulu kadar beni uzak görmediniz. Hepinize yakın olmaya çalıştım. Hiçbir zaman memleket, din, dil ayrımı yapmadan 15 sene hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.
 
“ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
Kuş “Bu süre zarfında herkese bir olamamışımdır, içinizde kalbinizi kırdığım arkadaşlar olmuştur. Hepsinden özür diliyorum. Bundan sonra nasip olursa bir kez daha adaylığımı açıklıyorum. Gücümüz yettiğince daha güzel kadrolarımızla bu hizmete talip olduğumuzu söylemek istiyorum.  Bütün herkesin desteklerini bekliyorum. Büyükşehir sürecine girdik. Karaağaç beldemiz Kapaklı’ya bağlandı. Kapaklı’da oda kurulacaksa asla köstek olmayacağız. Desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. Seçim sürecinde bütün üyelere ulaşmaya çalışacağız. Büyükşehir olayında onların problemlerini çözmek için, UKM’de üstümüze düşenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.
 
“YENİ BİNA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Üyeler için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kuş “Bundan önce odamızın bir kurtarıcısı ve ambulansı vardı. Bu ambulans ve kurtarıcı da olduğu süreçte içinizden bazı arkadaşlara Türkiye’nin çeşitli yerlerine gücümüz yettiğince makul fiyatta yardımcı olmaya çalıştık. Kurtarıcımız altı aydır çalışmıyor. Seçimi alırsak bunun yerine özellikle servis araçlarına yardımcı olarak büyük bir kurtarıcı almayı düşünüyoruz.  Daha iyi hizmet binası için girişimleri başlatacağız. Odamızın arkasında alanımız var. Orayı mütahaite verip iki katını odayı yapmayı düşünüyoruz. Daha düzenli ve tertipli oda yapabiliriz diye onun uğraşı içine gireceğiz” dedi.
 
ERZURUMLULARI ZİYARET ETTİ
Karaağaç Genç İş Adamları Derneği’nden ayrılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve üyeler ardından Çerkezköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı A.Kerim Akın ve üyeler ile bir araya gelen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş yemeğin ardından üyelere seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Dernekteki programa Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz  katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10