HEM’de kurslar devam ediyor

Yaz kurslarını tamamlayan Halk Eğitimi Merkezi, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda okuma yazma kursları olmak üzere, meslek edindirme kursları ile sosyal ve kültürel kurslar da açmaya devam ediyor.

Çerkezköy 15.12.2013 14:10:00 0
 HEM’de kurslar devam ediyor
MESLEK EDİNDİRME KURSLARI DA AÇILACAK
 
Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nin devam eden kursları hakkında bilgi veren yetkililer “Okuma yazma, bilgisayar, dikiş nakış, kalorifer ateşçiliği kurslarımız devam ediyor. Okuma yazma kurslarımızın haricinde meslek edindirme kursları da açacağız. Bu kurslar içinde bilgisayarlı ön muhasebe, bilgisayar destekli çizim, web tasarım, düz dikiş makine operatörü, el sanatları, makine nakışları, emlak komisyonculuğu, erken çocukluk öğretmen yardımcısı, ev mefruşatı, evde yaşlı ve hasta bakımı, forklift operatörlüğü, kalorifer ateşçisi yetiştirme, doğalgaz ateşçisi yetiştirme, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursu açacağız” dedi.
 
“DİĞER KURSLAR DEVAM EDİYOR”
 
Devam eden kurslarla ilgili de bilgilerde veren yetkililer “Atatürk İlkokulu’nda 30 kursiyerin devam ettiği İngilizce kursumuz var. Ayrıca Kapaklı Belediye’sinin yedinci katında 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursumuz var. Bu kursumuza da 28 kursiyerimiz katıldı. Yakın bir zamanda da Halk Eğitim Merkezi’nde 3-6 yaş çocuk etkinliği kursumuz başlayacak. Diğer kurslarımız da tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10