Firmalar tanıtılıyor

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) düzenlemiş olduğu haftalık tanışma kahvaltısı programları kapsamında üyelerini bir araya getirdi.

Bölgede Gündem 16.12.2013 12:15:00 0
 Firmalar tanıtılıyor
BİRLİKTE ÇALIŞMA KARARI ALINDI
 
Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği’nde yapılan kahvaltı programına TAGİD üyesi 17 firma ve misafirler katıldı. Kahvaltıda ve sonrasında yapılan ikili iş görüşmelerinde birçok firma birlikte çalışma kararı aldı. Eminel Mekatronik ve Hocaoğlu Boya sanayi ürünleri ve boya malzemeleri konusunda ortak çalışma kararına vardı. Bu firmalarının yanı sıra Arbul Boya, ve Migiboy Tekstil firmaları da, TAGİD üyesi SONAX firması ile araç bakım ürünleri ve boya koruyucu ürünlerin kullanımı ve uygulaması konusunda yaptıkları görüşmeler sonucunda birlikte çalışma kararı aldı.
 
İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTILAR
 
TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, “TAGİD olarak üye firmalarımızın iş güçlerini arttırmak adına üyelerimize birçok imkan sunuyoruz. Bunlardan bazıları TAGİD olarak verdiğimiz Eğitimler ve Seminerlerle başlıyor katıldığımız Yurt İçi ve Yurt dışı fuarları ile devam ediyor. Bu yıl düzenlenen 19. Dünya - Türkiye Ticaret Köprüsüne Katılım sağlayan üye firmalarımız 235 ikili iş görüşmesi yaptı. Önümüzdeki süreçte planladığımız Tanzanya İş Gezisi programımız var bu program neticesinde de katılımcı firmalarımızı oradaki firmalar ile bir araya getirecek iş görüşmeleri yapmalarını sağlayacağız” dedi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10