Sitespor emin adımlarla ilerliyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyerek emin adımlarla yoluna devam eden Sitespor hafta sonunda evinde Fevzipaşaspor’u konuk etti. İlk devresi karşılÄ?

17.12.2013 18:38:00 0
 Sitespor emin adımlarla ilerliyor
Çerkezköy Haber -   1.Amatör Küme B Grubu’nda Sitespor deplasmanda Fevzipaşaspor’u yenerek liderliğini devam ettirdi.
 
SAMET İLE ÖNE GEÇTİ
Kapaklı Sahası’nda Pazar günü 15.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sitespor Rahmi, Hilmican, İbrahim, Erkan, Fevzi , Olcay, Mert , Emir, Samet , Ferhat , İlkay onbiri ile çıkarken,  Fevzipaşaspor ise karşılaşmaya Yunus , Tufan, Ahmet , Emre, Erhan, Hamza, Bahadır, Gürsel , Sinan , Erkut ve Sabri onbiri ile  çıktı. Taraftarının desteği ile ilk dakikalarda rakip kalede etkili olan Sitespor 12.dakikada Samet’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.
 
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Karşılaşmada Samet’in golü ile öne geçen Sitespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, konuk ekip Fevzipaşaspor ise beraberlik için Sitespor kalesine yüklendi. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor ilk devrenin 42.dakikasında geliştirdiği atakta Sabri’nin ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı.
 
ÜÇ PUAN İLE AYRILDI
Karşılaşmanın ikinci devresinde ise taraftarının desteğini arkasına alan Sitespor etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor karşılaşmanın 50.dakikasında İbrahim ile golü bularak skoru 2-1 yaptı. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Sitespor kalan dakikalarda ataklarını sıklaştırdı. Kalesinde mağlubiyet golünü gören konuk ekip Fevzipaşaspor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Ataklarını devam ettiren Sitespor 70.dakikada Mert’in ayağından bir gol daha bularak skoru 3-1 yaptı. Oyundan düşen rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor uzatma dakikalarında ilk golün sahibi Samet’in ayağından bir gol daha bularak karşılaşmada skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Sitespor elde ettiği galibiyet ile 31 puana çıkarken, en yakın rakibi ile puan farkını da 7’ye çıkardı.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10