Kaymakam Kuzulu “Kapaklı’da yapacak çok işimiz var”

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD ) İş kadınları Komisyonu üyeleri, yeni kurulan Ergene ve Kapaklı kaymakamlarını ziyaret etti.

Kapaklı 18.12.2013 13:25:00 0
 Kaymakam Kuzulu “Kapaklı’da yapacak çok işimiz var”
İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ
 
TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Başkan Yardımcıları Hatice Kalkan ve Seda Kurt, İş Kadınları Komisyonu üyeleri Ayşegül Utkaner, Nevin Köylü, Gülbin Dubaz,  Mehtap Çetinkaya ve Gülcan Tuncer, ilk olarak Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ı ziyaret etti. Bölge sorunları hakkındaki görüş ve önerilerini Kaymakam Kızıltoprak’a ileten TAGİD İş Kadınları Komisyonu üyeleri, sorunların çözümü konusunda iş kadınları olarak işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
 
HER DÜŞÜNCE VE FİKRE AÇIĞIZ
 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kızıltoprak da “Ergenemiz yeni kurulan bir ilçe ve bu ilçe için yenilik niteliğindeki her düşünce ve fikre kaymakamlık olarak açığız. Başkanımızın da dediği gibi bu topraklar hepimizin yeni bir şeyler yapmak için birlikte hareket etmeliyiz. Ergene için yeni oluşum planlarımız var ve bu planlamalarda siz değerli iş kadınlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
 
YAPILANMA SÜRECİNİN BAŞINDA
 
İş kadınları Komisyonu üyeleri, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu da makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Kuzulu “Sizler benim bu görev yerimde ağırladığım ilk İş Kadınları Heyetisiniz. Bunun da benim için ayrı bir güzelliği var. Kapaklı ilçe statüsüne yeni yasa dahilinde geçmiş bir bölgemiz ve yapılanma sürecinin başında olan bir ilçe. Bu da burada işimizin çok olduğunu gösteriyor. Siz iş kadınlarımız ile bu zor görünen işlerin üstesinden geleceğimize inancım tamdır” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10