“Tekirdağ’ı kaybedersek bize yazık olur”

AK Partililer Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından Pembe Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti İstişare toplantısına AK Parti Kapaklı İlçe BaÅ?

Kapaklı 18.12.2013 14:14:00 0
 “Tekirdağ’ı kaybedersek bize yazık olur”
HAYIR ÇARŞISI AÇILACAK
 
Önceki akşam saat 19.00’da düzenlenen İstişare Toplantısında Kasım ayı faaliyetleri görüşülürken, Aralık ayında yapılacak olan çalışmalar ile ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, toplantıda yaptığı konuşmada, kasım ayında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Orhan, “Hayır Çarşısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Cuma günü saat 11.00’da açılacak. Üye çalışmalarımız tüm hızıyla devam etti. Kasım ayında yaptığımız üye çalışmaları sonucunda on bin civarında bir üyeye sahip olduk” dedi.
 
SANDIKLARA SAHİP ÇIKILMALI
 
İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, kadın kolları üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Gerek ana kademe, gerekse Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza mensup arkadaşlarımıza üstün gayretleri nedeni ile teşekkür ediyorum. kapaklı’da yapılan anketlerde AK Parti’nin açık ara önde olduğu gözlemlenmektedir. Zihniyet değişimi olmalıdır. Partinin değişmesi, kişinin bir başka parti de siyaset yapması o kadar önemli değildir. Önemli olan kişinin zihniyetinin değişmesidir. 31 Mart’da Kapaklı ve büyükşehirde bir değişim yaşanacaktır.  Bu değişim kendi halinde gerçekleşmeyeceği için herkes üzerine düşen sorumluluğu layıkı ile yerine getirmelidir” dedi. Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Eke de, seçimlerde sandıklara sahip çıkılmasının önemine dikkat çekerek “Seçimi kazanabilmek için resmi sonuçların açıklanacağı zamana kadar görevli kişilerin görevlerinin başında kalmasına bağlıdır. Bu güne kadar yapılmış olan yanlışlardan biri de budur. Sonuçları mutlaka seçim kurulunun tutanaklarına işlendikten sonra sandık görevlileri görevlerinden ayrılabilirler” dedi.
 
BU, BİR İLÇENİN SEÇİMİ DEÐİL
 
Tekirdağ Belediye Eski Başkanı ve AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Ahmet Aygün de, aday belirleme sürecinin sonlarına gelindiğini belirtti. Sadece ilçe başkanı, kadın kolları başkanı değil partide görevi olan ya da olmayan herkesin adayın belirlenmesinden sonra gece gündüz demeden yoğun bir çalışmanın içerisine gireceğini belirten Aygün “Şehrini ve milletini seven herkes bu konuda sorumludur. İnşallah kapaklı belediyesini AK Parti belediyeciliği ile buluştururuz. Bu bir ilçenin seçimi değil. Bu seçim ülkemizin istikbalini belirleyecek olan büyük bir seçimdir. Önümüzde ki aylarda yapılacak olan mahalli seçimler, daha sonraki seçimlere referans olacaktır. Cumhurbaşkanlığı ve sonra da genel seçimleri hesaba kattığınızda durmadan çalışmamız gerektiği sonucu çıkmaktadır. Yerel seçimlerde başarı gösteremezsek bu gün ortalığı hiçbir şey yokken birbirine katan baronlar, AK Parti üzerinden hesaplar yapacaklardır” dedi.
 
HERKES AYNI FİKRE SAHİP OLAMAZ
 
Aygün, teşkilatlarda hiç kimsenin kendi isteği doğrultusunda hareket etme lüksüne sahip olmadığını ifade etti. On bin üyenin on bininin de aynı kişiyi aday olarak önermesinin mümkün olmadığını belirten Aygün, “Herkes bir başkasının aday olmasını isteyecektir. İstemek başka bir şey yapmak başka bir şeydir. Herkesin aynı fikre sahip olmasını bekleyemeyiz. Çıkan karara herkes saygı duyup, aday için çalışmalarını sürdürmek zorundadır. Kazanmak için yapmamız gereken tek şey Genel Merkezin onayladığı aday için gece gündüz demeden çalışmaktır” dedi. Aygün, tek amaçlarının Kapaklı ve Büyüksehiri almak olduğunu ifade ederek “Lütfen Kapaklı’yı sol zihniyete teslim etmeyin. Sol zihniyeti Çorlu da biliyor Tekirdağ da. Sol zihniyeti bütün Türkiye biliyor. Yetmişli yılları yaşayanlar sol zihniyeti en iyi bilenlerdir. Tekirdağ’ı kaybedersek bize yazık olur.  Bazı ilçelerde aday adayları için buralı, şuralı şeklinde değerlendirmeler yapıldığını duyuyoruz. Hiç kimse doğmadan önce nerde doğacağını belirleme şansına sahip değildir. Adayı beğenmeyen ve o aday için çalışmayacak olanlar için bir zorlama söz konusu değildir. Gördüğüm lüzum üzerine görevimden istifa ediyorum yazması kâfi. Dah sonra kişi istediği aday yada parti için çalışabilir” dedi. Parti üyelerinden Ramazan Çevik de inşaat ruhsatlarında sıkıntılar yaşandığını AK Parti’nin kazanması halinde belediyenin çalışmaları konusunda iyileştirmeler yapılmasını isteyerek “Bu güne kadar kapaklıda bulunan arsalar birilerine tahsisi edildi. Yani Kapaklı Belediyesini müteahhitler yönetiyor. AK Parti’nin kazanması halinde belediyenin adil bir şekilde hizmet vermesini istiyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
     

0282 726 91 91
0282 747 65 10