Atatürk İÖO’nun serisini Okyanus Koleji sonlandırdı

Erkekler 3.Lig A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı hafta sonunda deplasmanda Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında istediği

18.12.2013 17:30:00 0
 Atatürk İÖO’nun serisini Okyanus Koleji sonlandırdı
Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı deplasmanda Okyanus Koleji’ne 3-1 mağlup oldu.

SETLERDE ÖNE GEÇTİ
Cumartesi günü Bahçelievler Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibi karşısında file üstünden sayılar bulmaya devam eden  ev sahibi ekip Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı aradaki sayı farkını da açmasını bildi. Konuk ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ise savunmada toparlanarak aradaki farkı indirmeye çalıştı. 20’li sayılara rakibi karşısında altı sayılık üstünlük ile giren ev sahibi ekip Okyanus Koleji hata yapmamaya devam etti. Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ise setin sonlarında farkı indiremedi. Daha az hata yapan Okyanus Koleji ilk seti 25-17 kazanarak setlerde durumu 1-0 yaptı.
 
MÜTHİŞ ÇEKİŞME YAŞANDI
İlk seti kaybeden temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bu sette daha iyi bir oyun ortaya koydu. İlerleyen bölümlerde öne geçen temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı basit hatalarla rakibine sayı kazandırdı. İlk teknik molayı önde tamamlayan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı setin ilerleyen bölümlerinde üstünlüğü rakibine kaptırdı. Müthiş çekişme karşılaşmanın sonuna kadar devam etti. Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bir sayı ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Skorun 24-24’e gelmesinin ardından iki hücumdan da sayı ile dönen ev sahibi ekip Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı seti 26-24 kazanarak skoru 2-0 yaptı.
 
SETİ KAZANDI
Karşılaşmanın üçüncü setinde ilk dakikalar karşılıklı sayılarla geçti. İlerleyen dakikalara doğru oyunda hakimiyeti eline alan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibi  karşısında rahat sayılar buldu. Rakibi karşısında savunmada etkili olamayan Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı rakibini hataya zorlayarak aradaki sayı farkını azalttı. Karşılaşmanın ilk setinin ilk teknik molasına da temsilcimizin üstünlüğü ile girildi.  İlk teknik molaya mağlup giren Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı ilerleyen dakikalarda toparlanarak beraberliği yakaladı. Ancak çabuk toparlanan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını da açmasını bildi. İkinci teknik molaya da önde giren temsilcimiz setin sonlarına doğru farkı artırmayı bildi. 20’li sayılara beş sayılık üstünlük ile girmeyi bilen konuk ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk seti 25-21 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.
 
MAÐLUBİYET İLE AYRILDI
Karşılaşmanın dördüncü setinde de çekişme devam etti. Rakibi karşısında file üstünden sayılar bulan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibinin kullandığı servisleri karşılamakta zorlandı. İlk teknik molayı dört sayılık üstünlük ile tamamlayan Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı üstünlüğünü devam ettirmesini bildi. Alınan molanın ardından toparlanmaya çalışan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı sayı farkını indirmeye çalıştı. Ancak üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını artıran ev sahibi ekip 20’li sayılara üstün olarak girmesini bildi. Rakibinin açtığı farkın ardından bir türlü toparlanamayan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Seti 25-19 kazanan ev sahibi ekip Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı maçı da 3-1 galip tamamladı. Üst üste aldığı galibiyet serisi ile üst sıralara tırmanan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bu mağlubiyet ile 9 puanda kalıp altıncı sırada yer aldı. Ligdeki altıncı galibiyetini alan Okyanus Koleji Erkek Voleybol Takımı ise bir basamak yükselerek 17 puanla dördüncü sıraya yükseldi.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10