Kapaklıspor avantaj elde etti 6-3

1.Amatör Küme B Grubu’nda ilk iki sıra için yarışan Kapaklıspor ile Ulaş Belediyespor hafta sonunda Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşÄ

18.12.2013 17:38:00 0
 Kapaklıspor avantaj elde etti 6-3
1.Amatör Küme B Grubu’nda ilk iki mücadelesi veren Kapaklıspor rakibi Ulaş Belediyespor’a yarım düzine gol kaydetti.
 
KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI
 
Pazar günü saat 13.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor, Serhat, Cihan, Mustafa, Berk, Ercan, Yunus, Hüseyin, Mehmet, Ufuk,Fahrettin, Soner kadrosu ile çıkarken, Ulaş Belediyespor ise  Günay, Ercan,Selçuk,Serdar,Engin,Eyüp, Emre, Ahmet Can,Ahmet Kaya,Tanju Altındağ,Göksu  ilk on biri ile çıktı. Her iki takım açısından da büyük öneme sahip olan karşılaşmaya Kapaklıspor fırtına gibi başladı. Karşılaşmanın 1.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında defansın hatasını iyi değerlendiren Fahrettin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi.
FARK İKİYE ÇIKTI
 
İlk dakikalarda gelen golle birlikte öne geçen Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Kapaklıspor karşılaşmanın 14.dakikasında ikinci golü buldu. Karşılaşmanın 14.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Ufuk şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’un ikinci golünü kaydetti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor rakip kaleyi abluka altına almasını bildi.
 
GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
 
İlk on beş dakika içinde gelen iki golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 20.dakikasında farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın 20.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan ikinci golün sahibi Ufuk şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. İlk yirmi dakikada kalesinde üç gol gören konuk ekip Ulaş Belediyespor ilerleyen bölümlerde Göksü ile bir gol bularak farkı ikiye indirdi.
 
SEKİZ GOL ÇIKTI
 
Ancak çabuk toparlanan Kapaklıspor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde de sağlı sollu ataklarını sürdürdü. Fahrettin’in ayağından bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmada skoru 4-1’e getirdi. Gol düellosunun yaşandığı karşılaşmanın 32.dakikasında Ulaş Belediyespor golü bularak farkı tekrar ikiye indirdi. Kalesinde ikinci golü gören Kapaklıspor rakibine cevabı kısa sürede verdi. 35.dakikada sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Cihan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-2 yaptı.
 
ULAŞ BELEDİYESPOR ON KİŞİ KALDI
 
İlk devresi 5-3’lük Kapaklıspor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takımda atak bir futbol ortaya koydu. Taraftarların gole doğdu karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Ancak özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor 68.dakikada farkı üçe çıkartarak rahatladı. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında Fahrettin’in pası ile hareketlenen Ufuk şık bir vuruşla topu kalesinin sağından topu ağlara göndererek skoru 6-3 yaptı. Bu golün ardından konuk ekip Ulaş Belediyespor on kişi kaldı. Rakibini bir kişi eksik kalması ile birlikte tamamen rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda yedinci golü aradı.
 
İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ
 
Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 6-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan 6-3’lük galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor 24 puanla ikinci sıraya yükselirken, Ulaş Belediyespor ise 23 puanla ikinci sıraya geriledi.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10