Servis araç sahiplerini Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeli dün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 19.12.2013 14:51:00 0
 Servis araç sahiplerini Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti
ÜYE SAYIMIZ 100’DEN FAZLA
 
Dün saat 11.30’da yönetim kurulu üyeleri Aşkın Gündoğdu, Sebahattin Tokgöz, Yaşar Yıldırım, Halil Gürel, Nihat Yıldız ve Erman Şişman ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret eden Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeli dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Geçtiğimiz hafta yeni göreve gelen yönetim ile birlikte kurum ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydeden Fikret Tanyeli “Yavaş yavaş kurumları ziyaret etmeye başladık. Kazasız belasız bir şekilde inşallah iş yaparız. Herkes bu işi sağlıklı bir şekilde yaparsa her şey mükemmel olur. Derneğimizin amacı da budur. Bu işi yapanlara daha iyi hizmet vermek için bu derneğimiz kuruldu. Derneğimizde tüm bölgelerden üyelerimiz bulunmaktadır. 100’ü geçen üye sayımız var. Derneğimiz kardeşlik, birlik ve beraberliğin köprüsü olacaktır. Sevgi ve saygı çerçevesinde de başarılı olacağımızı hedefliyoruz. Üyelerimiz için üstümüze düşenin fazlasını yapmaya da hazırız. S plakalarla ilgili de sıkıntılarımız bulunuyor. Belediye ve Emniyet ile birlikte istişareli bir şekilde çalışarak bu sorunu da bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
 
YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİLER
 
Ziyaretten dolayı Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “Görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah üyelerinize en hayırlı hizmeti yaparsınız” dedi. Ziyaret esnasında Kaymakam Metin Kubilay’ın yanında bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak da Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeli ve yönetimine başarılar diledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10