Göre, DP’den aday adaylığını açıkladı

Demokrat Parti ailesinden gelen ve 30 yıldır partinin çeşitli kademelerinde görev alan Çerkezköy esnaflarından Erol Göre Demokrat Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 22.12.2013 11:52:00 0
 Göre, DP’den aday adaylığını açıkladı
“POTANSİYELİ OLAN PARTİYİZ”
 
Demokrat Partili aileden geldiğini hatırlatan Göre “Babam Cemal Göre ve amcam İdris Göre yıllarca bu partiye hizmet etti. Partimiz
tabanı olan bir partidir. Şuanda Genel Başkanımızı bekliyoruz. İyi bir şekilde ivme kazanarak hükümete ortak olacak partiyiz. Siyasi ortamda son dönemlerde yaşanan olayları hepimiz biliyoruz. Yüksek potansiyeli olan partimizin bu durumdan etkilenmeyerek patlama yapacağını düşünüyorum” dedi.
 
“SEÇİMLERİ KAZANMAK İSTİYORUZ”
 
Çerkezköy’de bu işe gönül vererek vatandaşlara hizmet vermek için bu yola aday adayı olarak çıktığını söyleyen Göre “Çerkezköy’de 81 ilden bulunan vatandaşlarımız yaşamaktadır. Onlar olmasaydı Çerkezköy köylükten çıkamazdı. Milletimiz arayış içersinde, kesişecekleri nokta da demokrat parti olacaktır. Genel Başkanımız Gültekin Uysal ve partidekiler bizi uygun görürlerse aday olarak demokrat partililerin yoğun olduğu Çerkezköy’de seçimleri kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
 
“ KIR ATI UNUTMASINLAR”
 
30 yıldır siyasetin içinde olduğunu kaydeden Göre “Partimizden aldığım bilgi ve birikimle Çerkezköy halkına en iyi hizmeti vereceğimin düşüncesindeyim. Bir aksilik olmazsa da Çerkezköy Belediye Başkan adayı olacağım. Seçimlerin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Partimizin tabanında bulunan büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın desteği ile bu yola çıktım. Kır atı eski arkadaşlarımızın unutmamasını istiyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10