Keskin “Odadaki eksiklikler yıllardır giderilemedi”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına aday adaylığını açıklayan Hüsamettin Keskin, dün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti.

Çerkezköy 24.12.2013 18:49:00 0
 Keskin “Odadaki eksiklikler yıllardır giderilemedi”
“ÇERKEZKÖY BAZI İLÇELERDEN DAHA İYİ DURUMDA”
 
Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projelerle ilgili Başkan Ertem’e bilgi veren Keskin “Başkan olduğum takdirde yapılacak pek çok iş var. Birçok ilçede yapmış olduğum gözlemler neticesinde Şoförler ve Otomobilciler Odalarının kapsamlı ve mükemmel hizmetler verdiklerini gördüm. Çerkezköy bu hizmetlerin sunulması bakımından söz konusu ilçelerden çok daha iyi konumda bulunuyor” dedi. Odaya kayıtlı bin 300 üyenin olduğunu söyleyen Keskin “Bu üyelerimiz, hizmet aldıkları alanlarda küçümsenmeyecek miktarlarda paralar harcamaktadırlar. Şayet nasip olurda başkan olursam üyelerimizin cebinden çıkan her kuruşun kendilerinde kalması için ne gerekiyorsa onu yapacağıma söz veriyorum” dedi.
 
“ŞOFÖR ESNAFIMIZA KOLAYLIKLAR SAĞLAYACAĞIZ”
 
Keskin, oda başkan ve yönetiminin eksiklikleri olduğunu ileri sürerek “Yıllardan beri bu eksiklikler giderilemedi'' dedi. Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği pekçok projenin olduğunu söyleyen Keskin “Bu projelerimden öncelikli olanı odamıza ait bir muhasebe bürosunun kurulmasıdır. 1300 üyemizin hesaplarının tutulacağı bir büro, şoför esnafımıza kolaylıklar sağlayacak. Bunu takip edecek diğer bir projem ise üyelerimize indirimli akaryakıt sağlayacak bir tesisin kurulmasıdır. Hem istihdam hem de uygun fiyatlarla yakıt ihtiyacını giderebilecek olan üyelerimiz, araçlarının bakım ve temizliğini de bu tesiste yapma imkânı bulacaklar” dedi.
 
“BİRBİRİNİZİ İNCİTMEYİN”
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de her konuda şoför esnafına yardımcı olduğunu belirterek, yaşanacak olan seçimler zarfında saygı ve sevginin ön planda tutulması gerektiğini dile getirdi. Odadan gelen talepleri yerine getirirken, her zaman üyelerin beklentileri doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Ertem “Meseleler genelde odanın kendi bünyesinde çözülmesi gereken problemler oldu. Biz sadece yol güzergâhı hususunda belirleyici olmuşuzdur. Bunun haricindeki konulara müdahil olmamız söz konusu değil” dedi. Yapılacak seçimin şahıslara yakışır nitelikte olması gerektiğini söyleyen Ertem “Bu konuda hassas davranarak birbirinizi incitmemeye özen göstermelisiniz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10