Yaşar Kuş “Üyeler en doğru seçimi yapacaktır”

2014’te yapılacak oda seçimlerinde yeniden başkanlığa aday olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, dün Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 25.12.2013 13:01:00 0
 Yaşar Kuş “Üyeler en doğru seçimi yapacaktır”
ÜYELERE VE ÇERKEZKÖY’E HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIM
 
1999 yılından bu yana odada başkanlık görevini yürüten ve yeniden aday olan Yaşar Kuş, seçim öncesi değerlendirmelerde bulundu. Odanın hangi şartlarda kurulduğunu ve nasıl işlediğini herkesin bildiğini dile getiren Yaşar Kuş “1999 yılından bu yana başkanlık görevini yürütüyorum. 15 yıllık başkanlığım süresince bütün zorluklara rağmen elimden geldiği kadar üyelerimize ve Çerkezköy’e hizmet etmeye çalıltım. Yaşım, tecrübem, hizmet etmeye engel değildir” dedi.
 
ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
 
Yeniden aday olduğunu anımsatan Yaşar Kuş, “Dün olduğu gibi bugün de çoğulcu, katılımcı bir yönetim oluşturarak seçimlere hazırlanacağız” dedi. Aday olan diğer 2 kişinin de oda üyesi olduğunu ve bu yarışta yer almalarının en doğal hakları olduğunu belirten Yaşar Kuş, diğer 2 adaya da başarılar diledi.
 
KARARI ÜYELER VERECEK
 
Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kararı üyelerin vereceğini dile getiren Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş “Üyelerin takdiri ile başkan belirlenecektir. Şoför esnafı cefakar olduğu kadar vefakardır da. Kendilerine en iyi hizmeti verecek olan başkanı seçeceklerdir. Ben başkan olsam da olmasam da şoför esnafı olarak şoförlerin sorunlarını ve çözüm yollarını bilen biri olarak bilgi, birikim ve tecrübemle arkadaşlarıma her durumda yardımcı olmaya devam edeceğim” dedi.  
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10