Ödüllü seviye belirleme sınavı yapılacak

Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, Çerkezköy Fen Bilimleri Dershanesi Müdürü Yılmaz Şanlı ve Çerkezköy Final Dergisi Dershanesi Müdürü Yüksel Culfa ortak bir basın açıklamas?

Çerkezköy 25.12.2013 17:38:00 0
 Ödüllü seviye belirleme sınavı yapılacak
2 GÜN SÜRECEK
 
Çerkezköy Final Dergisi Dershanesi Müdürü Yüksel Culfa, “Çerkezköy ve Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, gerçekleştirilecek sınav kapsamında gerekli okul tahsisi yapıldı. 11 Ocak 2014 tarihinde Çerkezköy Nurullah Narin İlköğretim ve Kapaklı Gazi İlköğretim Okulu’nda 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerimiz; 12 Ocak 2014 tarihinde de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde lise öğrencilerimiz sınava girebilecek” diye konuştu.
 
İNTERNETTEN DE BAŞVURU YAPILABİLECEK
 
Culfa, seviye belirleme sınavına katılmak isteyen öğrencilerin dershane şubelerinden başvuru yapabileceğini ifade ederek “İsteyen öğrencilerimiz de www.sonsbs.com adresinden başvuru yapabilecek. Öğrencilerimiz bu sınava girerek başarı derecelerini görebilecek. Sınav 4 seans halinde yapılacak. 1’inci seans saat 09.00’da, 2’nci seans saat 11.00’da, 3’üncü seans saat 13.30’da ve 4’üncü seans da saat 15.30’da yapılacak” bilgisini verdi.
 
SINAVA GİREN TÜM ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
 
Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı da sınava girecek tüm öğrencilerin ödüllendirileceğini belirterek “Sınava giren tüm öğrencilerimize indirimli kayıt imkânı tanınacak. Dereceye giren öğrencilerimize çeşitli oranlarda burslar verilecek. Sınava yaklaşık 7 bin öğrencinin katılmasını bekliyoruz. Çerkezköy’de faaliyet gösteren en iyi üç dershane bir araya geldiği için, sınava giren öğrencilerin gerçek başarı seviyesini görebileceğini düşünüyorum. Sınav hem bizim, hem Milli Eğitim, hem de Çerkezköy için çok önemli” dedi. Yapılacak sınavın tarafsız bir sınav olacağını söyleyen Çerkezköy Fen Bilimleri Dershanesi Müdürü Yılmaz Şanlı da, “Sınava giren herkes ödül kazanacak. İndirim almaya hak kazanacak” dedi. Şanlı, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın akademik profilini görebilmek adına oldukça güzel bir sınav olacağına inandığını dile getirdi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10