Trabzonspor tırı ilk kez Çerkezköy’de

Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ve en çok ilgi gören ürünlerini taşıyan mobil mağaza, Çerkezköy’e ilk kez geldi. Trabzonspor Futbol Takımı’nın Şampiyonlar Ligi ürünleri, yeni koleksiyonlar

25.12.2013 19:17:00 0
 Trabzonspor tırı ilk kez Çerkezköy’de
Süper Lig’de mücadele eden dört büyüklerden Trabzonspor’un lisanslı ürünlerini satan TS Store tırı Çerkezköy’de gün boyunca hizmet verdi.
 
ÇERKEZKÖY’E İLK KEZ GELDİ
Dün sabah saatlerinde Çerkezköy’e gelen Trabzonspor’un lisanslı ürünlerinin yer aldığı tır taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Saat 09.00 ile 19.00 saatleri arasında Çerkezköy’de konaklayan Trabzonspor tırında Şampiyonlar Ligi ürünleri, yeni koleksiyonlar, eşofman takımları, bayan ve çocuklara yönelik takım logolu ürünler ile en beğenilen ürünler satışa sunuldu.
 
“İLGİDEN MEMNUNUZ”
Çerkezköy’de bulunan Karadenizlilerin ilgisinden mutlu olduklarını kaydeden yetkililerden Serhat Bakkal “ Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, gerekse AK Parti yönetiminde Karadenizli büyüklerimizin desteği ile buraya geldik. 20 gündür Trakya turunda Bolu, Düzce, Sakarya, Çanakkale, Tekirdağ, Çorlu’yu gezdik. Son olarak da Çerkezköy’e geldik. İlk kez Çerkezköy’e gelen Trabzonspor Store tırına Çerkezköy’deki Trabzonsporlu taraftarların büyük ilgi gösterdiğini söyleyebilirim. Vatandaşlarımız lisanslı ürünleri tek tek inceleyerek ilk kez gelen tırdan beğendikleri ürünleri de alarak ayrıldılar. Yılda iki kez Trakya turuna çıkıyoruz. İlk kez geldiğimiz Çerkezköy’ün yanı sıra Trakya genelinde Trabzonsporluların ilgisinden çok memnunuz” dedi.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10