CHP Çorlu’da seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Örgütü 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adayını mevcut Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan olarak açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe

Çorlu 26.12.2013 14:51:00 0
 CHP Çorlu’da seçim startını verdi
TABANIMIZ SADECE CHP’LİLER DEĞİL
 
Toplantıda konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum; “Bugün burada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde partimizin Çorlu adayının Ünal Baysan olduğunun ilanı için toplanmış bulunuyoruz. Çorlumuza, halkımıza ve partimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan da 2009 yerel seçimlerinde örgütün, büyük bir çalışkanlıkla ve herkesin belediye başkanı sloganıyla toplumun tüm kesimlerini kucakladığını ve seçimden büyük bir zaferler ayrıldığını ifade ederek “Bizim tabanımız sadece Cumhuriyet Halk Partililer değildir. Bizim tabanımız Çorlu’da yaşayan, aklıselim, emeğiyle geçinen, çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak adına didinen, “Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye” ortak paydası altında toplanan tüm hemşehrilerimizdir.” dedi.
 
ÜLKENİN GELECEĞİNE YÖNELİK ÇALIŞMALIYIZ
 
2014 seçimlerinin önemine değinen Ünal Baysan; “Bugün geldiğimiz noktada ülkemizdeki siyasi ve ekonomik tabloyu hep beraber gözlemlemekteyiz. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partililere düşen görev, kimseyi ötekileştirmeksizin yoğun bir çalışma temposuyla işçinin, memurun, çiftçinin, dar gelirlinin, sanayicinin, kadının erkeğin kısacası toplumun tümünün oyunun alınmasını sağlayarak ülkemizin bu süreçten çıkmasını sağlamaktır. Bu çalışma ülkenin geleceğine yönelik bir çalışmadır.” dedi. Gerçekleştirilen toplantıyla seçim startının verildiğini dile getiren Ünal Baysan söz konusu seçimde partinin gençlik kollarından kadın kollarına, ilçe yöneticilerinden meclis üyesi adaylarına herkese büyük sorumluluk ve iş düştüğünü ifade etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10