Başkan Yücel’den Sakatlar Derneği’ne ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren Karaağaç Belediye Başkanı veMHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, Yahşi İnşaat yönetim kurulu başkanı İlyas Yahşi ile birlikte Türkiye

Kapaklı 27.12.2013 18:31:00 0
Başkan Yücel’den Sakatlar Derneği’ne ziyaret
PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
 
Ziyarette konuşun Karaca, yeni kurulan derneğin projeleri ile ilgili bilgiler vererek “imkanlarımız çerçevesinde engelli arkadaşlarımıza, talepleri doğrultusunda engelli kimlik kartı yada diğer konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel de “Karaağaç'ta engellilerle ilgili birçok projeyi hayata geçirdik. Bize başvuran tüm engelli kardeşlerimize akülü araç, işitme cihazı ve bunun gibi tıbbi malzeme yardımlarımız oldu. Olaya herkesin bir engelli adayı olduğu bilinci ile yaklaşıyoruz. Son olarak yine Kapaklı Sakatlar Derneği ile birlikte Kapaklı ve Karaağaç'taki engelli kardeşlerimize moral vermek amacıyla kendilerini ve ailelerini Safranbolu'ya gönderdik” dedi.
 
KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEÐİZ
 
Kapaklı Belediye Başkanı seçilmesi halinde tüm sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi Kapaklı Sakatlar Derneği ile de ortak projeler yapacağını söyleyen Yücel “Engellileri hiçbir zaman kendimizden ayrı görmeyen bir yaklaşımla sizlerle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10