Yaşar Kuş, Kapaklılı şoförlerden destek istedi

Başkanlığa yeniden aday olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önceki günde Kapaklı’da Demirtaşlılar Kır

Çerkezköy 30.12.2013 11:36:00 0
 Yaşar Kuş, Kapaklılı şoförlerden destek istedi
ALLAH KİMİ NASİP EDERSE O SANDIKTAN ÇIKSIN
 
Toplantıda konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, kendisinden başka 2 adayın daha bulunduğunu anımsatarak “Allah kimi nasip ederse o sandıktan çıksın. 15 yıldır oda başkanı olarak bölgemiz şoför esnafına hizmet veriyorum. Odamıza dönemimde kendi binası olan bir bina kazandırdık. Sizlerden gelen yoğun talep üzerine beşinci kez yeniden aday oldum. Bu dönem çok daha farklı hizmetlere imza atacağız. Biz sizlerle bir bütünüz. Bu güne kadar her zaman odanın ve üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutarak haklarını aradık ve aramaya da devam edeceğiz” dedi. Kendisine ve ekibine destek isteyen Yaşar Kuş “Benden başka 2 aday daha var. Allah kimi nasip ederse o sandıktan çıkar. Diğer adaylara da başarılar dilerim” dedi.
 
 
DENEYİMLİ BİR ODA BAŞKANIDIR
 
Kapaklı Belediye Başkanı ve CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’a seçimlerde başarılar diledi. Seçimlerin Ocak ayında yapılacağını anımsatan Mandalı “15 yıldır bu odada başarıyla başkanlık görevini yürüten Yaşar Kuş’a başarılar diliyorum. Yaşar Kuş deneyimli bir oda başkanıdır ve şoför esnafının sorunlarının giderilmesi için de nasıl çaba harcadığını ve çözüm bulduğunu bizler görüyoruz. Öyle ümit ediyorum ki tekrar seçildiğinde çok güzel hizmetlere imza atacaktır” dedi.
 
KAPAKLI’DA DA ŞOFÖRLER ODASI KURULACAK
 
Artık Kapaklı’nın ilçe olduğunu anımsatan Mandalı “Artık 2015 itibariyle ilçemizde de Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası
kurulacak. İlçe olmamız nedeniyle tüm odaların ilçemizde kurulması artık bir zaruret oldu. İlçe olmamız nedeniyle odaların kurulmasıyla birlikte  bize bağlanan, Karaağaç, Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlıkköy ve Uzunhacı köylerimize de Kapaklı olarak tüm hizmetleri eksiksiz vereceğiz” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10