Çerkezköy sağlığa yürüdü

2014 yılının Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan edilmesi dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de Pazar günü “Sevdiklerimizle sağlığa yürüyoruz” temalı yürÃ?

Çerkezköy 30.12.2013 12:11:00 0
 Çerkezköy sağlığa yürüdü
İLGİ AZ OLDU
 
Pazar günü saat 10.00’da Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda düzenlenen yürüyüşe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay
Palak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Eski Temsilcisi Cengiz Yıldırım, Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları katıldı.
 
AMAÇ HAREKETLİ YAŞAMA DİKKAT ÇEKMEK
 
Yürüyüş öncesi açıklamaya yapan Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, obetize ve diğer hastalıklara karşı yürümenin faydalı olduğunu ifade etti. Toplumda hareketli yaşam bilincinin oluşturulması amacıyla bu etkinliğin düzenlendiğini söyleyen Palak “Sağlık Bakanlığı’nın zaman zaman böyle programları oluyor. Tüm Türkiye genelinde yapılan bu etkinliğin ortak amacı obezite ile mücadele. Çünkü ne kadar hareket edersek obeziteye karşı toplumu o kadar bilinçlendirmiş oluruz. Amacımız hareketli yaşama dikkat çekmek” dedi. Katılımcılar, Tepe Emlak Konutları’nda sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 5 kilometre yürüdüler.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10