Terzi “Belediyeyi alırsak hükümet darmadağın olur”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafetdin Terzi, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 30.12.2013 12:15:00 0
 Terzi “Belediyeyi alırsak hükümet darmadağın olur”
“SANDIÐA ÇOK İYİ SAHİP ÇIKMALIYIZ”
 
Terzi Pazar günü saat 17.00’da da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Terzi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ile partililer tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafetdin Terzi, ziyarette yaptığı konuşmada Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Vahap Akay’a ve ilçe teşkilatına başarılar diledi. Terzi, partililerin sandığa çok iyi sahip çıkması gerektiğine dikkat çekerek “İnallah 15 Ocak’tan sonra benim adaylığım geldikten sonra gümbür gümbür çalışacağız. Birlikte çalışarak Çerkezköy ve Tekirdağ’ı alacağız. Vahap Akay Çerkezköy’ün muhafız tarihini yenmiş bir başkan olarak da tarihe geçecektir. Çerkezköy’de CHP iktidarını uzun yıllardır bekliyordur. Buda İlçe Başkanı Saim Özkan’a ve aday Vahap Akay’a nasip olacaktır” diye konuştu.
 
 
“GEÇMİŞE TAKILMANIN ANLAMI YOK”
 
Her ne kadar bazı yerleri uzun yıllar alamadıysalar da bunların artı bedellerinin olduğunu belirten Terzi, “Bir anlaşma ve uzlaşma politikası olsaydı Hayrabolu’yu kesin alırdık. Geçmişe takılmanın bir manası yoktur. Çerkezköy’ü geçen dönemde alabilirdik. Bir uzlaşıp politikasını yürütmek gerekiyor. Ben aydınlık günlerin geleceğine inanıyorum” dedi.
 
“30 MART’I GÖREMEYECEKLER”
 
Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel yönetimlerde büyük başarı sağlayacaklarını iddia eden Terzi “Erken genel seçim olacağını düşünüyorum. Bu hükümet 2015’e kadar duramaz. Çoğu belediyeyi alırsak bu hükümet darmadağın olur. 30 Mart’ı da kendimce göremeyeceklerini düşünüyorum. Seçim hükümeti ile girebilirsek, çok daha güzel ve şık olur” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10