MHP , Sarıkamış şehitlerini andı

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından Sarıkamış Şehitlerini anma programı düzenlendi.

Kapaklı 31.12.2013 12:00:00 0
 MHP , Sarıkamış şehitlerini andı
ANMAYA ÇALIŞTIK
 
Parti binasında düzenlenen anma programıyla ilgili bilgi veren MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol “O günkü şartlarda, paltosuz, parkasız, ceketsiz, botsuz, potinsiz, üstelikte aç karınlarına eksi 40 derecede elverişsiz hava ve doğa koşullarında ‘vatan sağolsun’ diyerek yürüyen ve karlar altında donarak şehadet şerbetini içen ölümsüz kardelenleri Kur'an-ı Kerim okuyarak ve ruhlarına hediye ederek anmaya çalıştık” dedi.
 
BUGÜNKÜ NESİLLERE HATIRLATMADA BULUNMAK İSTEDİK
 
Kapaklı Sarıkamışlılar Derneği’nde yapmayı düşündükleri programı dernek binasındaki tadilattan dolayı parti binasında yaptıklarını söyleyen Varol “En olumsuz şartlarda dahi düşmana teslim olmayan 90 bin Mehmedimizin Allah’a teslim oluşlarının 99.yıldönümünde bir kez daha dualarla anarak bugünkü nesile de bir hatırlatmada bulunmak istedik. Vatanın nasıl kazanıldığını, hangi şartlarda bizlere emanet edildiğini bu program vesilesiyle bir kez daha hatırlatmış olduk” dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
 
Programa Karaağaç Belediye Başkanı ve Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr.Özkan Yücel, Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Mert, Ordulular Dernek Başkanı Temel Büyükkeskin, Tokatlılar Dernek Başkanı Bekir Atak, Giresunlular Dernek yöneticileri, Sarıkamışlılar Dernek Yöneticileri, Eski MHP Kapaklı Meclis Üyesi Sarıkamışlı Yavuz Ündü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda açılış konuşmalarının ardından şiirler ve Kuranı Kerim okundu. Anma programı duaların okunması ile sona erdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10