Belediyeden emniyete 5 yeni araç

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihale yoluyla kiralanan 5 araç Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Çerkezköy 3.01.2014 16:23:00 0
 Belediyeden emniyete 5 yeni araç
ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
 
Çerkezköy Belediyesi ilçedeki nüfusla birlikte ihtiyaçların da artmasını göz önünde bulundurarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 5 yeni adet araç tahsis etti. Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen 2 adet Renault Clio Symbol marka ve 3 adet Ford Connect marka aracın anahtarları ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
 
“HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne beş araç tahsis ettiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “1 Ocak’tan itibaren araçlarımızı teslim ettik. Çerkezköy Belediyesi olarak, ilçemizi geliştirmek, büyütmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla bir uyum içinde çalışıyoruz. Bu kapsamda elimizdeki kaynakları da en etkin biçimde kullanarak, kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” dedi.
 
“ETKİN VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ”
 
Ertem “Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için, yedi gün yirmi dört saat görev yapan emniyet teşkilatımıza, tüm Çerkezköylüler adına teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman polisimizin yanında olacağız. Hizmet araçlarının Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 5 araç için Belediye Başkanlığına teşekkür eden emniyet yetkililer, emniyet birimlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde Çerkezköy hakkına hizmet vereceğini ifade etti.
 
,Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10