Şampiyona öncesi Mandalı’dan destek istediler

Kapaklı Boks Spor Kulübü Antrenörleri ve sporcuları dün saat 11.30’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

3.01.2014 17:14:00 0
 Şampiyona öncesi Mandalı’dan destek istediler
MANDALI’YI ZİYARET ETTİLER
Dün saat 11.00’de gerçekleşen ziyarete Kapaklı Boks Spor Kulübü Yöneticisi İbrahim Dükanlı, Kulüp Antrenörleri Sedat Yaka ve Servet Bedir ile sporcular Selahattin Kemaloğlu, Hamza Dalkılıç, Hüseyin Dirican ve Alperen Çengel katıldı. Kulüp olarak  6-12 Ocak tarihlerinde Türkiye Boks Federasyonu’nun takviminde yer alan Geçler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’na katılacaklarını kaydeden Antrenör Sedat Yaka “ Yapılacak turnuva ise Mersin’in Erdemli ilçesinde yapılacak. Turnuvada 57 kiloda Selahattin Kemaloğlu, 81 kiloda Hamza Dalkılıç, 91 kiloda Hüseyin Dirican ve +91 kiloda Alperen Çengel, Tekirdağ ve Kapaklı’yı temsil edecekler” dedi.
 
“TURNUVAYA HAZIRLANDIK”
Geçler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına katılacak olan sporcuların aynı zamanda Tekirdağ şampiyonu da olduklarını kaydeden Kapaklı Spor Kulübü Antrenörü Sedat Yaka” Başta Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu ve Tekirdağ Gençlik Merkezi Müdürü Abdulkerim Kasap’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu turnuvalar senede bir kez düzenleniyor. Uzun zamandır yapılan turnuvalara hazırlanıyoruz. Turnuvaya katılacak sporcularımızın hepsinden mutluyuz. Tekirdağ ve Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil etmek için Kapaklı Belediyesi’nin de desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten ötürü davetlilerine teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “
Özellikle son iki yılda başarılı işler çıkardınız. Sportif anlamda önemli yol kat ettiğinizi söylemek istiyoruz. Yakalamış olduğu başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyorum.
Kapaklı’ya yaşattığınız gururdan dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.
 
“BAŞARININ KARŞILIÐINI GÖREMİYORSUNUZ”
Mandalı “ Sportif faaliyetlerde kazanılan başarıların ilçenin tanıtımına artı değerler katıyorsunuz. Maalesef sizler kazandığınız bu başarıların karşılığını göremiyorsunuz. Yeterli oranda destek bulamıyorsunuz. Belediyemize dilekçe ile müracaat edin. Eğer herhangi yasal bir engel çıkmazsa Kapaklı Belediyesi olarak sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10