Özgür Cengiz Karaağaç’ta muhtarlığa aday

Karaağaç Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz, Kapaklı’ya bağlanarak mahalle olan Karaağaç’ta muhtar adaylığını açıkladı.

Kapaklı 5.01.2014 13:15:00 0
 Özgür Cengiz Karaağaç’ta muhtarlığa aday
2010 YILINDA SEÇİLDİM
 
Tekirdağ’ın Büyükşehir olması dolayısıyla Karaağaç beldesinin tüzel kişiliğinin değiştiğini ve Kapaklı’ya mahalle olarak bağlandığını anımsatan Karaağaç Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz “Bu vesile ile yeni ilçemizin, Karaağaç, Kapaklı ve diğer bağlanan köylerle birlikte tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni gelişmeler doğrultusunda düşünüp taşındık. Karaağaç halkına en iyi hizmet edeceğimiz hususunda gelen talepleri göz ardı edemezdik. Bu bağlamda bir takım kararlar almamız gerekiyordu. Karaağaç’ta 2010 yılında yapılan seçimler de çok değerli vatandaşlarımızın destekleri ile Mimar Sinan Mahallesine muhtar olarak seçildim” dedi.
 
“BEKLENTİLERİNİ KARŞILADIM”
 
Muhtarlık görevini halkın beklentisine cevap verebilecek şekilde hiçbir tereddüde gerek kalmadan yaptığına inandığını kaydeden Cengiz “Bu genç nasıl yapar, nasıl davranır, bizim beklentilerimize ne kadar cevap verebilir gibi kafasında soru işareti olan vatandaşlarımız vardır. O zaman hepsini dolaşarak kendimi, karakterimi, yapabileceğim işleri ve bu işleri daha iyi yapabileceğimi anlattım. Çok şükür de bunları başardığımı düşünüyorum. Bu vesile ile aldığımız cesaretle 2014 seçimlerinde Karaağaç Mahalle muhtarlığına aday olduğumuzu tüm halkımıza açıklamak ve tekrar vatandaşlarımıza hizmet etmek için desteklerinizi bekliyorum” ifadesini kullandı.
 
“EN İYİ KALDIRABİLECEK MUHTAR ADAYIYIM”
 
Kişi ayrımı yapmadan bu işi layıkı ile yerine getirdiğini kaydeden Cengiz “Bu döneme kadar vatandaşlarımıza bugüne kadar en ufak hizmette ve saygıda kusurum olmadı. Tabi ki bana güvenip oy veren seçmenlerimi de mahcup etmedim. Bu arada insanlara bu işlerin gençler tarafından daha iyi yapılabileceğini de kanıtlamış oldum. Görevde olduğum süre itibariyle ile öncelikle yapılan yardımların tam anlamıyla yerine ulaşmasında ve gerçekten hak edenin almasında çok çaba sarf edip kemdim yorulmadan tek tek yerlerine ulaştırdım. Yaşımın vermiş olduğu enerji ile kamu dairelerinde çabuk kaynaşma sağladım. Daire amirleriyle kurduğum güzel ilişkilerle vatandaşlarımızın işlerinin yapılmasında yardımcı olarak işlerin hızlandırılmasını sağladım. Bu süre zarfında edinmiş olduğum çevre ve bilgi birikimiyle büyüyen Karaağaç mahallesinin yükünü en iyi şekilde kaldırabilecek muhtar adayı olarak vatandaşlarımızın karşısına çıktım. Yapılacak olan 2014 Mart yerel seçimlerinin öncelikle ülkemize ve mahallemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10