Başvuru merkezleri haftasonu da açık olacak

ÖSYM Başkanı Ali Demir, “Üniversite sınavlarına başvuracak adayların sorun yaşamamaları için hafta sonları başvuru merkezleri ve sınav koordinatörlükleri açık olacak” dedi.

5.01.2014 13:22:00 0
 Başvuru merkezleri haftasonu da açık olacak
BAŞVURU MERKEZLERİ DENETLENİYOR
 
ÖSYS müracaatlarının 2 Ocak'ta başladığını ve 15 Ocak'ta biteceğini anımsatan Demir “Adayların başvurularını kolay, rahat ve doğru gerçekleştirmeleri için her türlü önlemi aldık. Bunların yanında yetkililer her gün rastgele seçtikleri başvuru merkezlerini arayarak sorun olup olmadığını kontrol ediyor. Bu kapsamda sınav merkezleri ve başvuru merkezleri de denetleniyır. Bu yıl başvuru merkezleri arasına yenilerini ekledik” dedi.
 
52 BİN AŞAN ADAY KAYDIMIZ VAR
 
Demir, geçen yıl yapılan denetimler ve anketler doğrultusunda başvuru yönetim sistemini ve aday işlemleri sürecini yenilediklerini dile getirerek “Şu an itibarıyla 52 bini aşan bir aday kaydımız söz konusu. Bu geçen seneyle mukayese ettiğimizde, iyi bir rakam. Adayların daha rahat başvurularını yapabilmeleri için liselerimiz ve sınav koordinatörlüklerimiz olmak üzere yaklaşık 8 bin başvuru merkezimiz var. Yine de hizmeti artırmak adına biz gerek bu hafta sonu gerek gelecek hafta sonu başvuru merkezlerimiz ve sınav koordinatörlüklerimizin açık olmasını istedik. Arkadaşlarımız hafta sonu da hizmet verecekler” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10