MHP Çerkezköy’de Koray Önsel ile yarışacak

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Oktay Temel, Zerran Duran ve Niyazi Özdemir’in aday adayı olarak çıktıkları yarışta yer almayan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy’de MHP

Çerkezköy 5.01.2014 17:28:00 0
 MHP Çerkezköy’de Koray Önsel ile yarışacak
İLÇE BAŞKANLIĞINA ALİ TEFON GETİRİLDİ
 
Mart 2013 de Mustafa Ordu’nun Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından görevden alınmasının ardından İlçe Başkanlığına getirilen MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Eser Önsel’in oğlu İnşaat Mühendisi Koray Önsel, kısa süren ilçe başkanlığının ardından 9 ay sonra Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilirken, Önsel’den boşalan ilçe başkanlığına İlçe Sekreteri Ali Tefon getirildi.
 
SİYASET KUŞAK DEĞİŞTİRDİ
 
Çerkezköy’de siyasetin kuşak değiştirdiğine vurgu yapan siyaset duayenleri, siyasi kulislerde CHP’nin Vahap Akay ile girdiği yerel seçimlere MHP’nin de Koray Önsel ile giriyor olmalarının avantajlarının ve dezavantajlarının olduğuna dikkat çekiyorlar. Çerkezköy’de uzun yıllar siyaset podyumunda bulunanların yerlerini bir bir yeni kuşak siyasetçiler alıyor.
 
9 AY İÇİNDE BAHÇELİ’DEN İKİNCİ TERFİ
 
Geçtiğimiz hafta sonu MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Koray Önsel ve Saray İlçe Eski Başkanı Hakan Özgül ile birlikte MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ikinci kez ziyaret etti. Bahçeli’nin makamında yapılan ilk ziyaretin ardından önce ilçe başkanlığı vizesini alan Koray Önsel, ikinci ziyaretin ardından da Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı vizesini aldı. Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla mutluluğunu duyuran Koray Önsel’in kısa süreli ilçe başkanlığının ardından MHP’nin Çerkezköy’deki belediye başkan adayı olmasının ardından boşalan MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığıma ilçe sekreteri olarak görev yapan Ali Tefon’un atandığı belirtildi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10