MHP adaylarını tanıttı

MHP, Tekirdağ Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını Pazar günü Tekirdağ Kapalı Spor Salonu’nda MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın katılımıyla tanıttı.

Tekirdağ 6.01.2014 16:16:00 0
 MHP adaylarını tanıttı
ADAYLAR TANITILDI
Önceki gün saat 19.00’da düzenlenen program için MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı önünden de saat 15.00’da araçlar kaldırıldı. Aday tanıtım programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından halk oyunları gösterisi ile devam etti. Halk oyunları gösterisinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Koray Önsel, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Arif Yalçın, Malkara Belediye Başkan Adayı Ersin Kaçar, Muratlı Belediye Başkan Adayı Süleyman Berk, Saray Belediye Başkan Adayı Hakan Özgül ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Av. Tümay Uncu tanıtıldı.
 
 
BAŞBUĞUMUZ SİZİ HAK VE HAKİKAT YOLUNA ÇAĞIRDI
Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, parti mücadelelerinin 45'inci yılında olduklarını ifade ederek, “5 yıldan bu yana sürdürdüğümüz şerefli bir mücadeleyi temsil eden 7’den 77’e hepimiz buradayız. 9 Şubat 1969 tarihinde başlattığımız siyasi hareketimizin, parti mücadelemizin 45. yılındayız. Başbuğumuz partimizi bize emanet ettiği 1969 yılında sizi pazarlarda ıspanak fiyatına satılan adalete değil, hak yoluna, hakikat yoluna çağırdı” dedi.
 
ALDANAN OLMADIK, ALDATMADIK
Üç hilalin namusunu ve şerefini koruyarak salonlarda olduklarını söyleyen Vural, “Siz ve de tertemiz üç hilal ile Genel Başkanımız bize teslim etti. Üç hilalin siyasetimizin namusunu, şerefini koruyarak bu salonlardayız. Aldanan olmadık, aldatmadık, hep hakkı savunduk. Hep hakkı kaldırdık. Türkiye’den başka sevda bilmedik. Bugün burada bulunan kardeşlerim sizlerle gurur duyuyorum. Allah razı olsun” dedi.
 
BUGÜNLERE FEDAKARLIKLARLA GELDİK
Bugünlere fedakarlıklarla geldiklerini kaydeden Vural, “Allah'a hamdolsun ki biz bir tek Cenabı Hakk’a kulluk ederiz. Biz sadece milletimizden irade bekleriz, başka bir yerde aramayız. Başka bir yerlerin vesayetine girmeyiz. Bu salonda kükreyen ses her birimizin mevcudiyeti. Bu kararlılığı ortaya koyuyor. Onun için bizden korkuyorlar, onun için bizden ürküyorlar. Bizi dönüştüremediler, direncimizi kıramadılar” şeklinde konuştu. Yapılan aday tanıtım toplatısına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10