Korkmaz devam eden Antalya kampını değerlendirdi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devreyi son sırada tamamladıktan sonra 2 Ocak’ta ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek için Antalya’ya giden Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz çalışmal

6.01.2014 18:23:00 0
 Korkmaz devam eden Antalya kampını değerlendirdi
Çerkezköy Haber- Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında 2 Ocak’ta başlayan Antalya kampındaki çalışmaları  değerlendirdi.
 
“NEŞELİ BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR”
 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, 2 Ocak tarihinde Antalya Side’de kampa giren Çerkezköyspor’un kamp çalışmalarını basın mensuplarına değerlendirdi. Kulüp binasında dün saat 10.00’da düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Korkmaz, “Takımla beraber bizzat bende orada yer alıyordum. Antalya’da yağmurlu bir hava var. Ama buralar gibi değil, ne kadar yağmur yağarsa yağsın sahalar ve zeminler mükemmel . Bu zamana kadar idmanlarda her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Yaklaşık 27 tane takımla birlikte 11 sahada çalışıyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Oldukça neşeli güzel bir sıcak ortamda çalışmalarımız devam ediyor. Takımın havası ve moraller oldukça iyi. Bu moral inşallah ligin ikinci devresinin sonuna kadar devam eder” ifadesini kullandı.
 
 
“PAZAR GÜNÜ DÖNÜYORUZ”
Antrenmanların dışında Antalya’da hazırlık karşılaşmalarına çıkacaklarını kaydeden Korkmaz “ İlk hazırlık karşılaşmasına Salı günü çıkacağız. İlk olarak Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Ardından ise Perşembe günü Eskişehir Demirspor ve Cumartesi günü ise son karşılaşmada Gebzespor ile karşı karşıya geleceğiz. Hazırlık karşılaşmalarının ardından Pazar günü takımımız Çerkezköy’e dönecek. İnşallah kampımızı en iyi şekilde, kazasız sakatsız tamamlayarak ikinci yarının ilk maçı olan Keşanspor maçı için çalışmalara kendi tesislerimizde devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
 
OĞUZ KAPTAN’DA SÜRESİZ KADRO DIŞI
Transfer çalışmaları ile ilgilide basın mensuplarını bilgilendiren Korkmaz “ Aramızdan daha önce Emrah Çilingir, Deniz, Tolga, Burak, Cem ve Kaan ayrılmıştı. Oğuz Kaptan’da disiplinsiz hareketleri ve kampa katılmadığından dolayı kadro dışı bırakıldı. Artık kendisi aramızda olmayacak. Bir diğer oyuncumuz Muhammet’te aynı şekilde kadro dışı bırakıldı. Samet Sert ile karşılık olarak güzel bir şekilde ayrıldık. Kendisini Kuştepespor’a verdik. Kendisine kulüp olarak başarılar diliyoruz. Böylelikle 9 kişiyle yollar ayrılmış oldu” diye konuştu.
 
“DOKUZ OYUNCU ALDIK”
Korkmaz “ Gelen arkadaşlarla ilgili olarak da yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. Alibeyköyspor’dan Mustafa Çetin Polat ile Bilal Kara’ya ek olarak aynı takımdan Mustafa’yı kadromuza kattık. Karasuspor’dan Bilge Öztürk, önceden bizde oynayan Şafak Torin, İran’dan Samat Ahad ile de anlaşmıştık. Ayrıca Armutlu Belediyespor’un orta saha oyuncusu Sinan Aydın ve Sincanspor’dan Kadir Mert Örentepe’yi takıma kazandırdık. Böylelikle 9 arkadaşımız ikinci yarı takımımızda yer almış olacaklar” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10