Turan’a tam destek sözü

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 18 Ocak Cumartesi günü Tekirdağ Yeni Sanayi Salonu’nda yapılacak olan genel kurul öncesi Şenol Turan ve ekibi oda üyelerini ziyaret etti.

Tekirdağ 8.01.2014 10:17:00 0
 Turan’a tam destek sözü
TAM DESTEK SÖZÜ VERDİLER
Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi yapılan toplantıda kooperatif yönetim kurulu başkanı Ali Rıza Eti ile yönetim kurulu üyeleri ve şoförler odasına kayıtlı üyeler Şenol Turan ve ekibinin yapmış oldukları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine tam destek sözü verdi. Şenol Turan, Taksici, minibüs ve kamyoncu esnafıyla ilgili yaşanan sorunların çözümü yönünde bugüne kadar çalıştıkları gibi bundan sonra da tüm gayretleriyle çalışacaklarını söyledi.  Şehir içine kamyoncu esnafının belirli saatler içinde girişleriyle ilgili yapılacağını belirten Turan, yeni seçilecek yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı.
 
LİSTEYİ AÇIKLADI
Şoförler odası seçimlerinde yeni yönetim listesi: Şenol Turan, İlyas Küçükmidil, Serdar Bahtiyar, Canip Karadağ, Rahmi Sezen, Ahmet Yakut, Saffet Bayram, Mecit Ayçil, Serkan Çınar. Denetleme Kurulu: Dursun Çebi, Aliş Gür, Çağdaş Çınar.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10