Nüfus ve Yazı İşleri Müdürlüklerine atama yapıldı

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe olan Kapaklı’da İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü’ne asaleten atamalar yapıldı.

Kapaklı 8.01.2014 15:14:00 0
 Nüfus ve Yazı İşleri Müdürlüklerine atama yapıldı
ASALETEN ATANDI
Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne Keriman Ece Erten atanırken, Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve İşletme Mezunu olan Keriman Ece Erten, göreve İzmir’de başladığını belirtti. Sırasıyla Ankara, İstanbul ve Zonguldak’ta görev yapan Keriman Ece Erten, pazartesi günü Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne asalaten atandı. 
 
MEMUR DA ATANDI
Müdür ataması yapılan Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne iki de memur atandı. Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu olan Esin Ülger, KPSS ie Kapakı İlçe Nüfus Müdürlüğü memurluğuna atanırken 24 Aralık 2012’de göreve başladı. Ataması yapılan bir diğer İlçe Nüfus Müdürlüğü memuru Hülya Çakmanus’un önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne de 2 memur asaleten atandı. İlk görev yeri Kapaklı olan Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu Hatice İlhan Aralık ayında ilçedeki görevine başladı. Daha önce Afyon Valiliği’nde çalışan Sağlık Kurumları Yönetimi mezunu Esra Çelik ise 16 Aralık 2012’de göreve başladı. Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “İlçeye atanan tüm personele yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Gerçekleşen atamalar Kapaklı’ya ve ilçe halkına hayırlı olsun” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10