Kadınlar iş hayatında daha etkin olmalı

Nurten Pandir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik, önceki gün düzenlenen törenle Kapaklı’da açıldı.

Kapaklı 8.01.2014 15:19:00 0
 Kadınlar iş hayatında daha etkin olmalı
HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Önceki gün saat 12.00’da Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Karaçoban İş Merkezi üzerinde gerçekleştirilen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Saray Kadın Kolları Başkanı Seher Yeşil, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Ömer Memiş, GAZDAŞ Çerkezköy Şube Müdürü Tanju Koçak, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları ile çok sayıda davetli katıldı.   
 
EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMDEN BİRİ OLDU
Açılışı Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Nurten Pandir birlikte yaptı. Açılışta konuşan Nurten Pandir, SMMM şirketini açmadaki en büyük destekçilerinden birinin Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu olduğunu dile getirerek “Kaymakamım yaptığı konuşmayla beni cesaretlendirdi. Desteklerini esirgemedi. Ondan aldığım cesaretle bu işe girmeye ve bu açılış törenini yapmaya karar verdim” dedi.
 
DAHA ETKİN OLMALILAR
Açılış töreninde konuşan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da, açılışın hayırlı olmasını temenni etti. Kadınların iş hayatında daha etkin olması gerektiğini belirten Kuzulu “Bu çerçevede Nurten Pandir’i cesaretinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.
 
İLÇEMİZE BAYAN ELİ DEÐDİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile birlikte ilçemize bayan eli değdi ve Kapaklımıza güzellikler gelmeye başladı. İnşallah siyaset ve iş dünyasında da bayanlarımızın sayısı artar ve çiçeği burnunda ilçemiz Kapaklı’yı hep birlikte daha güzel günlere taşırız” diyerek işyerinin hayırlı olmasını temenni etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10