Çerkezköyspor ilk hazırlık maçına çıktı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupt’ta mücadele eden Çerkezköyspor ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Side’de tüm hızıyla sürdürüyor. 2 Ocak’ta başlayan ve günde çift antrenma

9.01.2014 10:54:00 0
 Çerkezköyspor ilk hazırlık maçına çıktı
Çerkezköy Haber -Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devreyi istediği yerde tamamlayamayan ve ikinci devreye Antalya’da hazırlanan Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasında umut vermedi.
 
ANTALYA’DA ÇALIŞIYORLAR
Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ligin ilk devresini altı puanda tamamladıktan sonra ikinci devre hazırlıkları için 2 Ocak’ta Antalya Side’ye giden Çerkezköyspor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ligin ilk devresi bittikten sonra Emrah Çilingir, Deniz, Tolga, Burak, Cem Oğuz Kaptan, Muhammed ve Kaan ile yollarını ayıran Çerkezköyspor Alibeyköyspor’dan
 Mustafa Çetin Polat ,Bilal Kara, Mustafa, Karasuspor’dan Bilge Öztürk, Şafak Torin, İran’dan Samat Ahad, Armutlu Belediyespor’un orta saha oyuncusu Sinan Aydın ve Sincanspor’dan Kadir Mert Örentepe’yi kadrosuna katmıştı.
 
MAÐLUP DURUMA DÜŞTÜ
2 Ocak’tan itibaren günde yaptığı çift antrenmanla Antalya Side’de hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor ilk hazırlık maçında Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Önceki gün kamp sahasında oynanan karşılaşmaya her iki takımda etkili başladı. Çerkezköyspor ilk dakikalarda sağ kanattan etkili bir hücum geliştirerek ileride Zülküf ve Şafak ile gol aradı. Sultanbeyli Belediyespor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla Çerkezköyspor kalesinde gol bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Sultanbeyli Belediyespor kazandığı penaltıyı gole çevirerek karşılaşmada öne geçti.
 
ŞAFAK GOLLE TANIŞTI
Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Ataklarının karşılığını alamayan Çerkezköyspor  ilk devreyi mağlup kapattı. Karşılaşmanın ikinci devresine yaptığı oyuncu değişiklikleri ile başlayan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde savunmadan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da Şafak seri çalımlarla rakiplerini oyundan ekarte etti. Şafak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciden dönen topta tekrar buluşan Şafak şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.
 
MAÐLUBİYET İLE AYRILDI
Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecan da giderek arttı. Her iki takımda açık bir futbol ortaya koyarak galibiyet için yüklendi. Çerkezköyspor kalan dakikalarda yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Az adamla Çerkezköyspor savunmasını yakalayan Sultanbeyli Belediyespor 86.dakikada bulduğu golle karşılaşmada tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sultanbeyli Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 
“GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”
Antalya kampının son derece güzel devam ettiğini belirten Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Kampımız güzel bir şekilde devam ediyor. Günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürüyor. Futbolcularımız oldukça hırslılar. İkinci yarı forma aslanın ağzında olacaktır. Hocamız, oyuncuları yeni yeni tanımaya başladı. Kamp döneminde kim iyi performans sergilerse ikinci yarı 11’de kendisine yer bulacak. Ancak şunu söylemem gerekir, ligde kalacağız. Buna olan inancım tam.”diye konuştu.
 
“İYİ OYNADIK”
İlk hazırlık karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Korkmaz “ Hazırlık döneminde ilk hazırlık karşılaşmasında Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında maça iyi başladık. İstediğimiz pozisyonları bulmamıza rağmen gülü bulamadık. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde İstanbul ekibi penaltıdan öne geçti. Karşılaşmanın ikinci devresinde Şafak ile çok şık bir gol bulduk. Kalan dakikalarda galibiyet için yüklendiğimiz dakikalarda kalemizde ikinci golü görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Korkmaz, kampın kendilerine ligin ikinci yarısı için büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Bu kampın faydasını ligin ikinci yarısının hemen başında göreceğiz. Kamp yapmamızı sağlayan ve kamp malzemelerinde bizlere yardımcı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e de bir kez daha teşekkür ederiz. Bize destek oldular.”dedi.
 
 Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10