İşçilere çarpan sürücü kanser hastası çıktı

Çorlu’da emniyet şeridinde temizlik yapan 2 temizlik işçisine çarparak ölümüne neden olan sürücü Mustafa A.K.'nin kanser hastası olduğu belirlendi. Sürücünün kemoterapinin ardından ağır ila?

Çorlu 9.01.2014 17:23:00 0
 İşçilere çarpan sürücü kanser hastası çıktı
TUTUKLANDI
Çorlu ilçesinde kırmızı ışıkta hızla geçerek o sırada yol kenarında temizlik yapan 2 işçiye çarpan ve olayın ardından da uyuduğunu söyleyen otomobil sürücüsü Mustafa A. K., kanser hastası çıktı. Olay günü Tekirdağ'da kemoterapi tedavisi gördüğü kaydedilen sürücünün, Çorlu'dan geçerek İstanbul'a gittiği öğrenildi. Ağır ilaçlar kullandığı da iddia edilen sürücü Mustafa A.K.'nin, kemoterapi gördükten sonra aldığı ilaçların da etkisiyle 2 kişinin ölümüne sebep olduğu belirtildi. Sürücünün, kaza yaptığının farkına varmadığı kaza sonrası camının kırıldığını dahi fark etmeyerek leke olduğunu düşündüğünü, temizlemek için durduğunu söylediği öğrenildi.  Mustafa A.K. polisteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
 
SON YOLCULUÐUNA UÐURLANDI
Türkgücü Köyü Mevkii sinyalizasyonlu kavşağında meydana gelen kazada ölen 2 işçiden Beyazıt Kaçkın dün son yolculuğuna uğurlandı. Ali Koçan’ın naaşı memleketi Kastamonu’ya gönderilirken, Beyazıt Kaçkın için cenaze merasimi düzenlendi. Çorlu Garaj Camii’nde düzenlenen cenaze merasimi Çorlu Belediye Başkan Vekili Serhad Çatalkaya, Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ile sevenleri katıldı. Çorlu Belediyesi görevli imamı Orhan Sağlam’la birlikte okunan duaların eşliğinde Beyazıt Kaçkın’ın naaşı son yolculuğuna çıkartılarak, Çorlu Yeni Mezarlığı’na defnedildi.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10