İki ekipten derbi öncesi dostluk mesajı

Tekirdağ 1. Amatör Lig’de mücadele eden iki Kapaklı temsilcisi Kapaklıspor ile Sitespor ligin 16.haftasında Kapaklı Sahası’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi düzenlenen yemekte basın mensupları ile b

9.01.2014 17:59:00 0
 İki ekipten derbi öncesi dostluk mesajı
BİRLİK BERABERLİK ÖRNEĞİ
Önceki gün saat 14.00’de Kapaklı Çamlık Et Mangal Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kapaklıspor Basın Sözcüsü Erol Buz, Sitespor 2. Başkanı Çağdaş Sucu, Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural ile Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları katıldı.  Ligin 16.haftasında lider Sitespor ile karşı karşıya geleceklerini kaydeden Kapaklıspor Basın Sözcüsü  Erol Buz, “Bizler kulüp yöneticileri olarak buradan taraftarlarımıza birlik beraberlik mesajları vermeye çalıştık. Bu karşılaşmayı dostluk çerçevesi içinde oynayıp, tüm Tekirdağ’a birlik beraberlik örneği sergileyeceğiz” dedi.
 
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Buz “ Hafta sonunda oynanacak olan zorlu karşılaşmada her hangi bir sıkıntı yaşanmayacak.
Bizler yöneticiler olarak biriz, beraberiz.Yerel yöneticilerin amatör spor dallarına destek olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Ben Kapaklıspor yönetimine bu yıl katıldım. Hakikaten meşakkatli bir  iş olduğunu düşünüyorum. Amatör kulüplerin en büyük sıkıntısının maddiyat olduğunu söyleyebilirim. Tüm yerel yöneticilerin amatör kulüplerini sahiplenmesi gerekiyor. Desteklerinden ötürü Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
 
“KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ”
Kapaklıspor ve Sitespor’un her zaman birlik beraberlik içinde olduğunu söyleyen Sitespor 2. Başkanı Çağdaş Sucu ise “Amatör spor kulüpleri olarak bizlerin amacı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, kahvehane hayatından uzak tutmaktır. Anları spora yönlendirmek ve güzel alışkanlıklar edinmelerini sağlamak istiyoruz.Sitespor olarak 220 lisanslı sporcuya sahibiz. Bu sporcularımızın ise yaş ortalaması 14’tür. Hedefimiz lisanslı sporcu sayısını 1000’e çıkarmaktır. Yerel yönetimlerin yanı sıra, spora ve sporcuya yardım etmek isteyen herkese ihtiyaç var. Sitespor olarak ligde lider, Kapaklıspor ise üçüncü sırada bulunmaktadır.  Sahaya birlik beraberlik içinde çıkacağız. Fakat sahada sonuna kadar mücadelemizi verecek, kazanmak için oynayacağız” dedi.
 
BİRLİKTE YEMEK YEDİLER
Sucu “ Spor kulüpleri olarak yalnız sportif anlamda değil, sosyal anlamda da faaliyetlerde bulunuyoruz.  Biz yaptığımız tüm faaliyetleri sosyal medyadan halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Önümüzdeki günlerde de Kaymakamlıktan izin alarak kıyafet yardımında bulunacağız. Uyuşturucu kullanımı 13-14 yaşa kadar düştü. Gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak amacıyla seminerler düzenleyeceğiz. Bu çerçevede yaptığımız ve yapacağımız bu gibi çalışmaların duyurulmasında sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Konuşmaların ardından yöneticiler ve basın mensupları hep birlikte yemek yediler.
 
Haber/ Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10