Proje eğitimleri başladı

Ogrenmen.com sitesi yöneticileri tarafından Nurullah Narin Ortaokulu’na hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulan proje kapsamında eğitimler haftasonu başladı.

Çerkezköy 12.01.2014 15:31:00 0
 Proje eğitimleri başladı
EÐİTİMLER BAŞLADI
Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek programları çerçevesinden “Drama ile Yeni Bir Öğretim” projesi eğitmen Arzu Bayındır tarafından veriliyor. Öğretmenler mesleki gelişimlerini sürdürmesi ve drama etkinliklerini derslerinde kullanması için drama eğitimi aldı. Öğretmenlere verilen drama eğitimi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ör. Gör. Arzu Bayındır tarafından verildi. Drama eğitimi sırasında ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ise eğitimi yerinde inceleyerek eğitim alan öğretmenlere başarılar diledi.
 
EÐİTİMLER BU HAFTA DA DEVAM EDECEK
Haftasonu Nurullah Narin Ortaokulu’nda verilen eğitimlerle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, haftasonu başlayan ve 18-19 Ocak tarihlerinde de devam edecek olan eğitime 72 öğretmenin katıldığını söyledi. Eğitime diğer okullardan ve İstanbul’dan da öğretmenlerin katıldığını belirten Kırmızıgül “Bu eğitim okul öğretmenlerimizden Gürkan Sarıdaş ve İpek Araç’ın yaptığı proje dahilinde gerçekleştiriliyor. Bu projemiz Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi” dedi. Katılımcıların 2 gruba ayrıldığını ifade eden Kırmızıgül, ilk grubun 11-12 Ocak tarihlerinde eğitim aldığını, ikinci grubun ise 18-19 Ocak tarihlerinde eğitim alacağını söyledi.
 
PROJEDEN MUTLU AYRILACAKLAR
Eğitmen Arzu Bayındır’a da teşekkür eden Kırmızıgül “İnşallah arkadaşlarımız bu projeden mutlu ayrılacaklar” dedi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10