Bakan Müezzinoğlu muhtarlarla bir araya geldi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı. Programda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile parti teşkilatı ve ilÃ?

Süleymanpaşa 13.01.2014 16:47:00 0
 Bakan Müezzinoğlu muhtarlarla bir araya geldi
YENİ YENİ AKILLARI BAŞLARINA GELİYOR
Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından köylere hizmet götürme noktasında Tekirdağ’ın şanslı iller arasına girdiğini söyleyen Tunca, “Tekirdağ’ımız AK Parti sayesinde Büyükşehir olan şanslı iller arasına girdi. Biz bu sürecin başlangıcında sevinirken muhalefet ‘istemezük’ mantığıyla bu değişime direndi. Köy köy gezerek vatandaşlarımızın kafasını bulandırmaya çalıştılar. Bizler de partili kardeşlerimizle yalanları, nifakı engellemek adına yollara döküldük eş zamanlı ziyaretlerle Büyükşehir’in getirdiği kazanımları, faydalarını neler getirip götürdüğünü eğip bükmeden vatandaşlarımıza anlattık. Onlara gerçeğin iç yüzünü aktardık. Şimdi muhalefet de seçim çalışmalarında Büyükşehir’in nimetlerinden bahsediyor. Yeni yeni akılları başına geliyor” dedi.
 
 
BENİM İSTİKRARIMI BOZMAYA HAKKI YOK
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da, gündeme ilişkin konuştu. Bakan Müezzinoğlu, 17 Aralık Operasyonu’nu ‘milletin kaderiyle oynamak’ olarak değerlendirirerek “AK Parti iktidarında birçok referandum ve Anayasa değişikliği yapıldı. Milletin ümüğü sıkılmasın, milletin kaderiyle oynanmasın diye daha çok demokrasinin, daha çok hukukun, daha çok insan haklarının, daha çok hesap verilebilir bir ekonominin ve istikrarın olması için bu değişiklikleri yaptık. Ama birileri fırsatçılık yaparak burayı yine kendi istediği gibi şekillendirmek istiyor. Öyle bir savcı organizasyonu ki, bankacılığı da, belediyeciliği de, TOKİ’yi de o biliyor ve tek bir torbada Türkiye’nin kaderiyle oynuyor. Benim ağzımda çürük diş olabilir. Ey Hekim kardeşim ey Savcı kardeşim senin görevin bu dişi çekmek. Ama benim beynime balyoz vurarak benim sağlığımı bozmaya hakkın yok. Benim istikrarımı bozmaya hakkın yok” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10