MHP Büyükşehir Adayı Yılmaz’dan TMS’ye ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren ve geçtiğimiz gün Çerkezköy’e gelen MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi?

Çerkezköy 15.01.2014 15:22:00 0
 MHP Büyükşehir Adayı Yılmaz’dan TMS’ye ziyaret
BAŞKAN KOÇAK’I ZİYARET ETTİ
Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Nail Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkanı Koray Önsel ile birlikte Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette seçim çalışmaları ve genel konularda sohbet edilirken, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak  Yılmaz’a, Yücel’e ve Önsel’e seçimde başarılar diledi.
 
SENDİKANIN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER ALDILAR
Trakya bölgesinin her gün gelişmekte olan bir bölge olduğunu ifade eden Şube Başkanı Murat Koçak, nüfusun da gün geçtikçe arttığını belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Nail Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkanı Koray Önsel daha sonra Şube Başkanı Koçak’tan sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler aldılar ve sendikayı yakından takip ettiklerini ifade ettiler.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10