“Takip eden değil, yönlendiren olmayı amaçladık”

9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 9. Dönem Sertifika Töreni önceki gün TOBB Birlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köro

15.01.2014 16:45:00 0
 “Takip eden değil, yönlendiren olmayı amaçladık”
SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Genel Sekreter ve personelinin katıldığı törenin açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, göreve geldikleri günden itibaren ‘takip eden' değil, ‘yönlendiren', ‘yol açan' olmayı amaçladıklarını belirterek, akreditasyon sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığına işaret etti.
 
HEP BÜYÜK RESME ODAKLANDIK
İş dünyası olarak hep büyük resme odaklandıklarını söyleyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Ülkenin ekonomik olarak büyümesi önemli. Çünkü ekonomi güçlü olmazsa ne vatandaşınızın refahı olur, ne de dışarıda bir ağırlığınız olur. O yüzden üyelerimizin önünü açacak adımlar attık. Kamuyu ekonomiye odaklanmaya zorladık. Çünkü bizim sorumlu olduğumuz kitle, Türkiye'yi taşıyan kitle" ifadesini kullandı.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10