5. kez başkan seçilen Yaşar Kuş, mazbatasını aldı

Çerkezköy’de geçtiğimiz Pazar günü yapılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda 647 delegenin 346’sının oyunu alarak 5. Kez üst üste başkanlığa se

Çerkezköy 16.01.2014 15:57:00 0
 5. kez başkan seçilen Yaşar Kuş, mazbatasını aldı
BAŞARILAR DİLEDİ
Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 11.00’da Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’na giden Başkan Yaşar Kuş, mazbatasını Seçim Müdürü Ali Mutafçı’nın elinden aldı. Törende Ali Mutafçı, Başkan Yaşar Kuş ve yönetimine başarılar diledi.
 
 
FAYDALI İŞLER YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAÐIZ
Mazbata töreninde konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da şoför esnafına hizmet etmeye devam etmek için bu göreve yeniden talip olduğunu ve yönetimi ile birlikte faydalı işler yapmak için çalışacaklarını ifade etti.
 
 
ESKİ BAŞKANIN MEZARINI ZİYARET ETTİ
Mazbatasını alan Yaşar Kuş ve beraberindekiler, Bahçeli Mezarlığı’nda 20 yıl boyunca Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevini yürüten ve yaşamını yitiren Ziya Kurban’ın mezarını ziyaret etti. Yaşar Kuş, 1999 yılında rahmetli Ziya Kurban’dan görevi devraldığını ifade ederek “Her dönem seçimi aldıktan sonra Fatiha okumaya geliyoruz. Böylece büyüklerimizi unutmamış oluyoruz. İnşallah yarın öbür gün bizleri de yeni nesiller böyle hatırlarlar. Allah nur içinde yatırsın” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Önümüzdeki hafta basın mensupları ile bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yapacağını ifade eden Yaşar Kuş “Bugün yönetim, denetim ve yedek arkadaşlarımız ile birlikte bir araya geldik. Hepimizde çalışma şevki var. Bizim için önemli olan mazbataydı. Pazar günü seçimi kazandık ama mazbatamızı aldıktan sonra başkan olduk. Allah bize tekrar bu görevi nasip etti ve bu yüzden de çok mutluyuz. Bize güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamaya çalışacağız” dedi. Yaşar Kuş, seçimde yanında olan herkese teşekkür etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10