Kutsal yolculuk başladı

Kapaklı’dan umreye gidecek olan vatandaşlar dün Kapaklı Merkez Camii önünde düzenlenen törenle uğurlandı.

Kapaklı 16.01.2014 17:45:00 0
 Kutsal yolculuk başladı
UÐURLAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Düzenlenen törene umreye gidecek vatandaşlar ve yakınlarının yanı sıra Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, belediye meclis üyeleri, Kapaklı Müftüsü Ali Kotan, Kapaklı belediye başkan aday adayları ve vatandaşlar katıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın şehir dışında olması dolayısıyla katılamadığı programda konuşan Kapaklı Müftüsü Ali Kotan “Mübarek toprakların mübarek yolculuğuna sizleri dualarla uğurlamak için buradayız. Cenab-ı Hak bu yolculuğunuzu mübarek eylesin” dedi.
 
YOLUNUZ AÇIK OLSUN
Kotan, umreye gidecek vatandaşlara umre ibadetiyle ilgili de bilgiler vererek “Rabbim, umreye giden kardeşlerimizin yollarını açık, çıkmış oldukları bu yolculuğu mübarek eylesin. İnşallah en güzel şekilde tavaflarını, umrelerini yapmayı ve Peygamber Efendimizin kabrini ziyaret ederler. Arzu eden kardeşlerimize de en kısa zamanda kutsal topraklara gitmeyi, daha önce gitmiş olan kardeşlerimize de tekrarını Allah nasip etsin” diye konuştu.
 
KAPAKLI’DAN 82 KİŞİ
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen de kutsal topraklara Umre'ye giden vatandaşlara iyi yolculuklar dileyerek “Allah kazasız, belasız gidip dönmek nasip etsin. Şimdiden hayırlı olsun" dedi. Kafile Başkanlığını Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’nın yaptığı kafilede Kapaklı’dan 42, Organize’den 40, Veliköy’den 50, Kızılpınar’dan ise 32 kişinin yer aldığı belirtildi.
 
DUALARLA UĞURLANDILAR
Uğurlama törenimde duygulu anlar yaşandı. Umre'ye gidecek olan vatandaşlar, yakınları ile vedalaşarak helallik istedi. Umre yolcuları dualarla uğurlandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10