Çerkezköyspor’da dış transfer devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor ikinci devre öncesi eksik gördüğü yerlere transferler yapmaya devam ediyor. Nokta transferler yaparak sezonun ikinci devresine iyi bir başlangıç yap

16.01.2014 19:32:00 0
 Çerkezköyspor’da dış transfer devam ediyor
Çerkezköyspor Haber- Bölgesel Amatör Lig’de ikinci devreye iddialı bir şekilde girmek isteyen Çerkezköyspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
MEHMET BAŞ ÇERKEZKÖYSPOR’DA
Bölgesel Amatör Ligin ilk devresini 6 puanla tamamlayan ve 10 günlük Antalya kampını tamamladıktan sonra Çerkezköy’e dönerek ikinci devre hazırlıklarına başlayan Çerkezköyspor eksik bölgelerine transfer yapmaya devam ediyor. Çerkezköyspor ilk olarak önceki gün  Batı Trakyaspor formasını terleten 1992 doğumlu Mehmet Baş ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon başarılı bir şekilde Dikilitaş spor formasını giyen,sezon başında BatıTrakya formasını giydikten sonra gösterdiği başarılı performans neticesinde tüm takımların transfer listesinde yer alan başarılı stoper Çerkezköyspor'da karar kıldı.
 
“GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM”
Önceki gün öğlen saatlerinde Çerkezköyspor tesislerine gelen  Mehmet Baş Başkan Ahmet  Korkmaz ile yaptığı kısa görüşme sonrasında kendisini Çerkezköyspor'lu yapan anlaşmayı imzalayarak tesislere yerleşti. Çerkezköyspor’a transferinin ardından açıklamalarda bulunan genç oyuncu “Çerkezköyspor’a geldiğim için mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımızla birlikte Çerkezköyspor’u üst sıralara yükseltmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
“BEKLENTİLERİN FARKINDAYIM”
Mehmet Baş ile anlaşan Çerkezköyspor ikinci transferini ise eksik gördüğü sağ bekten yana kullandı. Geçtiğimiz sezon 3 Lige yükselen Tuzlaspor takımının Bal Ligi müsabakalarının tamamında doksan dakika forma giyen  1984 doğumlu Mehmet Dikmen artık Çerkezköyspor takımının formasını terletecek. Bu sezon Paşabahçe takımında forma giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu Mehmet Dikmen köklü bir kulübe geldiğimin ve beklentilerin farkındayım. Çerkezköyspor takımının hedeflediği noktaya gelmesi konusunda elimden gelen tüm çabayı fazlasıyla göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10