“Trakya’nın Nabzını Ölçüyoruz” projesinde sona yaklaşıldı

Hemşirelik Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan “Trakya’nın Nabzını Ölçüyoruz” projesi kapsamında Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Yakup Çağ’ı makamÄ?

Çorlu 20.01.2014 12:40:00 0
 “Trakya’nın Nabzını Ölçüyoruz” projesinde sona yaklaşıldı
TAKDİRLE KARŞILADIM
Projeyle yakından ilgilenen Genel Sekreter Çağ “Yapılan çalışmaların takdirle karşıladım. Projede ulaşılan kişi sayısı çok yüksek, mevcut veriler bilimsel olarak değerlendirildiğinde çok önemli sonuçlara ulaşılabilir” dedi. Proje kapsamında öğrenciler tarafından Yakup Çağ’ın tansiyon ve nabız değerleri ölçüldü. Ziyarette konuşan okul öğrencilerinden Sena Senem Arslan; “Bu çalışmalar ile meslekle ilgili özgüvenimiz artıyor ve motivasyonumuz güçleniyor. Bizler okulumuzda her ay bilimsel ve kültürel anlamda bizlere motivasyon yüklemesi yapacak büyüklerimizle sohbet toplantıları yapıyoruz. Sizi de bu toplantılarımızın birine davet etmek istiyorum” dedi.
 
KİŞİSEL UYGULAMA BECERİLERİ ARTIYOR
Okul Müdürü Mahmut Selvi de; “Projemiz öğrencilerimizin kişisel uygulama becerilerini arttırmakla beraber onların iletişim yetilerini kuvvetlenmesine sebep oldu. Bu anlamda güzel işler başardığımıza inanıyoruz. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak bizlere verdiğiniz kurumsal destek için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10