MHP’nin adayları köyleri ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Yılmaz, Malkara Belediye Başkan Adayı Ersin Kaçar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri KavakçeÅ?

Tekirdağ 20.01.2014 16:56:00 0
 MHP’nin adayları köyleri ziyaret etti
HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK
Köy ziyaretlerinde konuşan Belen “Belediye başkanının iktidar partisinden olması hiçbir şeyi değiştirmeyecek” dedi. 30 Mart yerel seçimlerine iki tane pırıl pırıl adayla çıktıklarını belirten Belen “Yıllardır değişik siyasi partilere oy verdiniz. Hepsini denediniz. İlerleyen günlerde iktidar partisinin adayları da gelecek. İktidar partisinin adayını seçerseniz size hizmet gelecek diyecekler. Onlara Malkara’nın halini sorun. Malkara 5 yıldır iktidar partisi belediye başkanı tarafından yönetiliyor. Sizlerin köylerinizin yolları Malkara’nın yollarından daha güzel. Belediye Başkanının iktidar partisinden olup olmadığı hiçbir şeyi değiştirmez. Önemli olan insanların Allah korkusu ile halka hizmeti hakka hizmettir diye gören insanları seçip kendinizi onlara idare ettirmenizdir” dedi.
 
 
“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Tekirdağ'ın ilk defa ciddi bir şekilde MHP tarafından yönetilecek gibi durduğunu ifade ederek “Ben Tekirdağ genelinde gezdiğim ve gördüğüm kadarı ile söylüyorum. Türkiye’nin partisinin hangisi olduğu ve Türkiye Cumhuriyetini hangi partinin koruyabileceği ortaya çıktı. Ülkenin sorunlarını da, ilin sorunlarını da, ilçenin sorunlarını da çok iyi biliyoruz. Tarım ile uğraşıyordunuz fakat amacınıza tam olarak ulaşamadınız. Yanına bir de hayvan aldınız. Yine ulaşamadınız. Sizlerin bu yaşadığınız tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunlarınızı biliyoruz ve bu sorunları çözebilmemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
“ÖĞRETİME KATKIDA BULUNACAĞIZ”
Ziyarette konuşan MHP Malkara Belediye Başkan Adayı Ersin Kaçar ise, köylerin tüm sorunlarını en iyi şekilde bildiklerini belirterek “Belediye Başkanı olduğumuz takdirde öncelikle köylerin sorunları içerisinde olduğuna inandıkları okullara yani öğretime katkıda bulunacağız. Köylerde bulunan okullara yatırımlar yapacağız. İşsizliğin ortadan kalması için her türlü çözümü ve projeleri üreteceğiz. Köylerimizde bulunan meralar ile ilgili sorunları biliyoruz ve meralarımız içinde gereken yapacağız. Vatandaşlarımıza Belediye tarafından yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili açıklamalar yapıp bilgiler vereceğiz” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10