Sitespor Süper Lig’de

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda 17.hafta karşılaşmasında Sitespor haftaya üçüncü sırada giren Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise

20.01.2014 17:24:00 0
 Sitespor Süper Lig’de
Çerkezköy Haber-Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda Sitespor ile Ulaş Belediyespor arasında oynanan karşılaşmadan galip çıkmadı.
 
KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI
Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 12.00’de oynanan karşılaşmaya Sitespor , Rahmi, Hilmican, Semih, Erkan, Fevzi, Emir, Mert, Olcay, Samet, Ferhat ve İbrahim kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ulaş Belediyespor ise karşılaşmaya Günay, Selçuk, Ercan, Serdar,.Engin, Eyüp, Tanju, Ahmet Can, Ahmet Kaya, Murat ve Göksu ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı.
 
 
SİTESPOR GOLÜ OLCAY İLE BULDU
Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Karşılaşmanın 14.dakikasında Ulaş Belediyespor atağında sağ kanattan topla buluşan Ahmet Kaya seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Ahmet’in yerden sert vuruşunu kaleci Rahmi kontrol etti. Karşılaşmanın 17.dakikasında sol kanattan gelişen Sitespor atağında Semih seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Semih’in ortasında Ferhat’ın vuruşunu savunma son anda araya girdi. Bu pozisyonun devamında kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Olcay düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.
 
SİTESPOR YÜKLENDİ
Karşılaşmada öne geçen Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Ulaş Belediyespor ise beraberlik için Sitespor kalesine yüklendi. 21.dakikada sağ kanattan gelişen Sitespor atağında Mert topla buluştu. Mert’in sert vuruşunu kaleci Günay son anda kontrol etti. 26.dakikada sol kanattan gelişen atakta Semih’in ortasını iyi takip eden Samet’in vuruşunu kaleci Günay mükemmel kontrol etti.
 
İLK DEVRE BERABERE SONUÇLANDI
Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında beraberlik için yüklenen konuk ekip arzuladığı gole karşılaşmanın 41.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan Eyüp ile gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortayı Rahmi uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topla buluşan Selçuk gelişine şık bir vuruş gerçekleştirerek skora denge getirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı.
 
SİTESPOR ATAKLARINI SIKLAŞTIRDI
İlk devresi 1-1’lik eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine Sitespor etkili oyununu sürdürdü. Rakip kalede tek kale bir futbol ortaya koyan Sitespor 50.dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan Semih ile gelişen atakta yapılan ortayı iyi takip eden Samet’in vuruşunu kaleci Günay kontrol etti. Karşılaşmanın 57.dakikasında sağ kanattan Mert ile gelişen atakta müsait pozisyonda topla Hilmican buluştu. Çizgiye inen Hilmican topu ceza sahası dışında müsait pozisyonda bulunan Fevzi’ye aktardı. Fevzi’nin vuruşunu ise Serdar çizgiden çıkardı.
 
ULAŞ ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde kontra ataklar geliştiren konuk ekip Ulaş Belediyespor galibiyet golünü bularak avantaj sağladı. Sağ kanattan gelişen atakta Ahmet Can topla buluştu. Savunma oyuncuları Hilmican ve Mesut’un sektirdiği topta Ahmet Can kaleci ile karşı karşıya kaldı. Altı pas üzerinden topu kaleci Rahmi’nin üzerinden aşırtan Ahmet Can takımını deplasmanda öne geçiren golü kaydetti.
 
BERABERLİK GOLÜ SON DAKİKALARDA GELDİ
Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koymasına rağmen yediği şok golle mağlup duruma düşen Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 80.dakikada sol kanattan Semih ile gelişen atakta Mesut’un vuruşunu kaleci Günay kornere gönderdi. 84.dakikada gelişen Sitespor atağında oyuna ikinci devre giren İlkay’ın vuruşunu yine kaleci Günay kontrol etti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 90.dakikasında ulaştı. Sol kanattan gelişen atakta Semih’in ortasını iyi takip eden İlkay iyi takip ederek kafa vuruşu ile skoru 2-2’ye getirdi. Gelen golle birlikte Sitespor oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Puanını 39 yapan Sitespor şampiyonluğunu ilan ederken, son dakikalarda yediği golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılan Ulaş Belediyespor ise ikincilik yolunda ağır bir yara aldı. Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından Sitespor oyuncuları ve taraftarları orta alanda sevinç yumağı oluşturarak şampiyonluğu doyasıya kutladılar. 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10