Yaşar Kuş’tan adaylık sinyali

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda güven tazeleyerek beşinci kez üst üste başkanlığa seçilen Yaşar Kuş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yaşar Kuş, dün de AK Par

Çerkezköy 21.01.2014 18:29:00 0
 Yaşar Kuş’tan adaylık sinyali
“TÜM STK VE KURUMLARLA İÇ İÇEYİZ”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ve partililerden oluşan AK Parti heyeti dün saat 14.00’da Yaşar Kuş ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Biz siyasi bir parti olarak tüm STK, ve kamu kurum kuruluşları ile iç içe olmak zorundayız. Bu kapsamda şoför esnafımızın da her zaman yanındayız. Bizim odalara bakış açımız hiçbir zaman siyasi olmamıştır. Biz tüm odalarımıza ve üyelerimize esnaf gözüyle bakıyoruz” dedi.
 
 
HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK
Demirbağ, izledikleri yollar ayrı olsa da tüm siyasi partilerin Türkiye’ye hizmet etmek için yola çıktıklarını dile getirdi. Demirbağ, Yaşar Kuş’un bu yılki Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağını da sordu.
 
SİYASET KOLAY BİR İŞ DEÐİL
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaşar Kuş “Alaettin Başkan, içimizden çıkmış birisidir. Şoför esnafının içinden çıkan birinin iktidar partisinin ilçe başkanı olması mutluluk vericidir. Siyaset kolay bir iş değil. Siyaset zaman ister, maddiyat ister, koşturmak ister. Tabiki herkesin gönlünde bir siyasi parti yatar. Fakat ben başkanlığın boyunca hiçbir zaman siyaseti ön planda tutmadım. Çünkü odamız üyeleri içinde her partiden insan var” diye konuştu.
 
ADAY OLABİLİRİM
Alaettin Demirbağ’ın “Bu yıl Tekirdağ’dan bu tarafa yürüyüş var mı?” sorusu üzerine de konuşan Yaşar Kuş “Şuan önümde bir iki abim var. Eğer onlar aday olmazsa ve bana destek çıkarlarsa Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı’na aday olabilirim. Geçen dönem aday oldum fakat gereken desteği göremedim. Başarılı olamadık. İnşallah bu dönem iyi şeyler olacak” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10